Nejprodávanější Kniha - prosinec 2021

Radost z bezlepkové stravy
V posledních letech přibývá lidí, kteří se potýkají s celiakií či jinými onemocněními, za jejichž vznikem stojí lepek a často také kasein (mléčná bílkovina).

Radost z bezlepkové stravy

359 Kč
Relikviář svatého Maura
Předmět nevyčíslitelné kulturní hodnoty, po korunovačních klenotech druhá nejvzácnější památka svého druhu u nás – a přesto jsme o ní donedávna neměli ani tušení.

Relikviář svatého Maura

242 Kč
Reportáže a stati 1920–1933
(3x)
První svazek publicistiky Jiřího Weila představuje práce od autorových počátků až po odjezd do Moskvy v létě 1933, kam byl Weil v pověření Komunistické strany Československa vyslán, aby tam pracoval jako překladatel a lektor.
Ukázky

Reportáže a stati 1920–1933

528 Kč
Rozum proti populismu
Ať už si o Petru Fialovi myslíte cokoliv, těžko mu můžete vyčíst, že je nečitelný. Tato publikace umožní čtenáři ještě lépe proniknout do jeho myšlení i soukromého života, a dokreslí jeho osobnost.

Rozum proti populismu

149 Kč
Sedm a půl kapitoly o mozku
Už vás někdy napadlo, k čemu vlastně máme mozek? Známá neurovědkyně Lisa Feldman Barrettová přináší nejnovější poznatky neurovědeckého výzkumu.

Sedm a půl kapitoly o mozku

269 Kč
Skvělá samota
(2x)
Putování Pacifickou hřebenovkou je stejnou měrou o fyzické i psychické výdrži, jakož i o tom, jak překonat samotu a strach. Skvělá samota vám vylíčí, jak dokáže síla divočiny povzbudit lidskou duši.

Skvělá samota

449 Kč
Slavné vily českých prezidentů
Václav Junek si získal čtenáře už předchozí publikaci Slavné vily slavných. Tato kniha na ni volně navazuje jen s tím rozdílem, že vniká do soukromí československých a českých prezidentů.

Slavné vily českých prezidentů

260 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(19x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

358 Kč
Snadno a rychle 2
Autor Pražské kuchařky a celé řady úspěšných kuchařských knih Roman Vaněk navazuje touto novou publikací na knižní bestseller Snadno & Rychle, kterého se jen během prvních dnů od vydání prodalo několik desítek tisíc kusů.

Snadno a rychle 2

323 Kč
Spinkej sladce
Oběma byly čtyři roky, když ve stejný den zmizely.

Spinkej sladce

359 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>