Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2021
romány

Opuštěný dům
Anna chce začít znovu. O mnohé ze své minulosti by se s ostatními dělila jen nerada a s vlastní rodinou nemá zrovna dvakrát dobré vztahy. Díky svému koníčku, jímž je focení, narazí jednoho dne na starou, opuštěnou vilu, která jí učaruje.
romány
Ukázky

Opuštěný dům

239 Kč
Pokání
(2x)
Je to jen svědomí, co nutí člověka stále znovu a znovu zpytovat duši, anebo existuje cosi mnohem hlubšího, kam obyčejný smrtelník nedosáhne, ale o čem jen tuší, že číhá vyrazit každým okamžikem do útoku? Ve svém doposud posledním románu Pokání dovedl Ian McEwan tuto myšlenku k dokonalosti.
romány
Ukázky

Pokání

279 Kč
Rusovláska u cesty
(3x)
Micah Mortimer je otrokem svých zvyků. Počítačový odborník na volné noze a správce bytového domu v Baltimoru vede stabilní a pevně ohraničený život a zdá se, že mu to tak vyhovuje. Jednoho dne se však jeho rutina rozpadne...
romány
Ukázky

Rusovláska u cesty

199 Kč
Řeka v Troji
Američanka Elise najde u řeky v srdci Evropy nový domov, zároveň však ztratí manžela. Kořeny, které zapustila v postkomunistické Praze, se najednou nezdají tak pevné, jak si myslela. Kde je opravdu doma? Jaké tajemství skrýval její muž? A může si dovolit novou lásku? Mysl i city čtyřicetileté ženy jsou rozbouřené stejně jako její milovaná řeka, která se vylila z břehů a znovu hledá cestu, kudy klidně proudit.
romány
Ukázky

Řeka v Troji

199 Kč
Skoro úplně normální
(1x)
Okouzlující letní romance pro čtenáře Jojo Moyesové.Matildě „Effie“ Heatonové se v životě nic nedaří. Zatímco její kamarádky budují kariéru a oslavují zásnuby, Effie stále bydlí u rodičů a po večerech brečí nad lahví vína, protože další z jejích Tinderových rande skončilo katastrofou.
romány
Ukázky

Skoro úplně normální

249 Kč
Stále s tebou
Když přijde Milly Bryneová o svého milovaného otce a přítele, zhroutí se jí svět.Smrt otce rozbíjí celou rodinu a ztráta spřízněné duše ji přiměje vzdát se lásky.
romány
Ukázky

Stále s tebou

279 Kč
Štvanice
Štvanice je román, který vypovídá mnohé o dnešním Rusku, ale i o stále aktuálnějším nebezpečí celého současného světa, jímž je manipulování veřejným míněním spojené s vytrácení se etiky z novinářské a politické praxe.
romány
Ukázky

Štvanice

179 Kč
Tam tam
Románový debut talentovaného indiánského autora přibližuje život potomků původních obyvatel v současné Americe. Proplétající se příběhy směřují k tradiční indiánské slavnosti powwow, která se má poprvé odehrát na obřím betonovém stadionu v kalifornském Oaklandu.
romány
Ukázky

Tam tam

249 Kč
Tři ženy pana Wrighta
(1x)
Lark, Jess a Holly, tři cizí ženy, mezi kterými však existuje jedno velmi bolestné pojítko.
romány
Ukázky

Tři ženy pana Wrighta

339 Kč
Ve vteřině
(1x)
Během zlomku vteřiny šestnáctiletá Finn Millerová zemře. Ale její příběh teprve začíná...Po tragické autonehodě se Finn ocitne mezi nebem a zemí. Bezmocně sleduje, jak se její nejbližší zoufale snaží přežít.
romány
Ukázky

Ve vteřině

239 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 114 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>