Nejprodávanější tituly - únor 2021
naučné

Pan Brambora a jeho kamarádi - 11%

Vydejte se na plavbu s kulaťoučkým panem Bramborou a jeho kumpány – panem Rajčetem, Rošťandou Slunečnicí, paní Kukuřicí a nerozlučnou dvojkou slečnou Vanilkou a Bobem Kakaovým.

naučné

Pan Brambora a jeho kamarádi

269 Kč
239 Kč
Trénujeme logické myšlení - 11%
Sešit obsahuje úkoly pro trénování logického a matematického myšlení a rozvíjení úsudku dětí pomocí dedukce, kombinace více prvků, orientace v čase a prostoru.
naučné

Trénujeme logické myšlení

179 Kč
159 Kč
Zakousněte se do knihy - 11%
(1x)
Soubor pracovních listů je určený pro žáky 1. až 3. tříd. Jednotlivé úkoly směřují především k podpoře čtenářství a k rozvoji pozitivní vazby na knihy, ale i k podpoře čtení s porozuměním a rozvoji slovní zásoby.
naučné

Zakousněte se do knihy

143 Kč
127 Kč
Ztraceni v bouři - 11%
Děti našly způsob, jak se opět dostat do doby Ježíšovy. Tentokrát se potkávají s Jonatanem, s nímž zažívají další dobrodružství. On je tím chlapcem, kdo poskytl Ježíši pět chlebů a dvě ryby, jak nám o tom vypráví Janovo evangelium.
naučné

Ztraceni v bouři

89 Kč
79 Kč
Ztraceni v rudolfínské Praze - 11%
Gamebooková kniha vypráví napínavý příběh dvou současných dětí, Vojty a Klárky, které se nedopatřením dostanou do minulosti a ocitnou v Praze Rudolfa II.
naučné

Ztraceni v rudolfínské Praze

179 Kč
159 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
naučné

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
naučné

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Setkání s pastýři - 11%
První díl ze série příběhů pro děti ve věku 6–9 let. V celkem 6 dílech budou tři děti žijící v současnosti zažívat velká dobrodružství pokaždé, když se dostanou do Ježíšovy doby.
naučné

Setkání s pastýři

89 Kč
79 Kč
Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
naučné

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
Dobrodružství v přírodě pro děti - 11%
Samostatně zkoumat přírodu a pozorovat zvířata a rostliny v jejich přirozeném prostředí – to jsou zkušenosti, které jsou pro děti a mládež důležité a představují vítanou protiváhou k životu v dnešním přetechnizovaném světě.
naučné

Dobrodružství v přírodě pro děti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 148 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>