Nejprodávanější tituly - únor 2021
křesťanství

Svatý Augustin
Autor se zabývá Augustinovými snahami o syntézu křesťanství a antiky, jeho názory na vztah jednotlivce k církevní instituci, zdůrazňuje jeho chápání lidské svobody a nutnosti aktivity a mravní zodpovědnosti každého jedince.
křesťanství

Svatý Augustin

134 Kč
Úvahy na prahu tisíciletí - 11%
(4x)
Soubor meditativních úvah - fejetonů Tomáše Halíka, jimiž oslovoval v ranních relacích rozhlasové posluchače na stanici BBC. Úvahy k významným církevním svátkům, poznámky k historickým událostem, a úvahy k dalším mezníkům duchovního a občanského života.
křesťanství

Úvahy na prahu tisíciletí

159 Kč
142 Kč
Řehoř Naziánský - 11%
Nejcennější odborná studie o duchovní nauce církevního otce, svatého Řehoře Naziánského.
křesťanství

Řehoř Naziánský

270 Kč
240 Kč
Křesťanství a ateismus úplně jinak - 11%
Dinesh D’Souza, autor mnoha bestsellerů podle žebříčků New York Times, objektivně zkoumá argumenty a rétoriku ateistů v současné debatě o Bohu a křesťanství.
křesťanství

Křesťanství a ateismus úplně jinak

297 Kč
264 Kč
Žít podle Bible - 20%
Kniha Žít podle Bible poprvé s Matoušem je souborem zamyšlení pražského kněze Miloše Szabo nad nejrůznějšími aktuálními otázkami dneška.
křesťanství
Ukázky

Žít podle Bible

95 Kč
76 Kč
Pokoj v srdci - 20%
Kniha zve dnešního uspěchaného člověka na cestu inspirovanou moudrostí starých mnichů, aby za pomoci jejich duchovní zkušenosti usedl do stínu Božích křídel a nalezl zde bezpečí a klid.
křesťanství
Ukázky

Pokoj v srdci

90 Kč
72 Kč
Stezka ve skalách. Postila - 11%
Nový soubor kázání profesora Evangelické teologické fakulty UK, religionisty, biblisty a evangelického kazatele Jana Hellera, navazuje svou formální úpravou na jeho první, čtenářsky velmi úspěšnou sbírku kázání nazvanou „Jak orat s čertem“.
křesťanství

Stezka ve skalách. Postila

250 Kč
222 Kč
Listy, O mystické theologii - 11%
Řecko-české vydání dvou spisů Dionysia Areopagity, neznámého autora z 5.–6. stol., jehož výklad křesťanské theologie prismatem novoplatónské filosofie výrazně ovlivnil myšlení křesťanského středověku.
křesťanství

Listy, O mystické theologii

250 Kč
222 Kč
Etymologie VI-VII - 11%
Latinsko-české vydání základní středověké encyklopedie vědění. Šestá kniha obsahuje výklad o jednotlivých biblických knihách a vysvětlení základních křesťanských pojmů. V sedmé knize jsou vyložena Boží jména a biblických postav.
křesťanství

Etymologie VI-VII

304 Kč
270 Kč
Křesťanství a moderní kultura - 11%
Kniha irského jezuity, profesora na římské univerzitě Gregoriana.
křesťanství

Křesťanství a moderní kultura

176 Kč
156 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 180 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>