Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
užitková zahrada

Divočina v zahradě - 20%
Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka.
užitková zahrada
Ukázky

Divočina v zahradě

318 Kč
254 Kč
Biozahrada - 20%
Kniha Arnošta Tabacha je logicky sestavená z jeho příspěvků do různých periodik a z rukopisu, který zanechal po předčasné smrti, doplněná o aktuální fotografie. Naučí začínající zahrádkáře ekologicky myslet a v souladu s přírodou...
užitková zahrada
Ukázky

Biozahrada

212 Kč
170 Kč
Zahrada - 20%
Majitelům zahrad se nabízí mnoho možností, jak k zahradní tvorbě přistupovat, jak se o zahradu starat.
užitková zahrada
Ukázky

Zahrada

467 Kč
374 Kč
Bylinky pro děti a maminky - 20%
(2x)
Knížka je určená pro všechny maminky, které chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své a svých dětí. Publikace je přehledná a především srozumitelná pro české maminky, zaměřuje se na využití fytoterapie a zdravé přírodní stravy.
užitková zahrada
Ukázky

Bylinky pro děti a maminky

365 Kč
292 Kč
Japonské javory - 20%
Jediná knížka na našem knižním trhu, která se uceleně zabývá pěstováním těchto atraktivních listnatých dřevin. Popisuje několik desítek nejzajímavějších kultivarů, které lze pěstovat v našich klimatických podmínkách.
užitková zahrada
Ukázky

Japonské javory

118 Kč
94 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
užitková zahrada
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
užitková zahrada
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Kompostování a péče o půdu - 20%
Druhé, aktualizované vydání publikace je určeno zahrádkářům, kteří kompost uznávají za nejpřirozenější prostředek ke zlepšování půdy a přispívají tak významně k ochraně životního prostředí.
užitková zahrada
Ukázky

Kompostování a péče o půdu

101 Kč
81 Kč
Zahradní jezírka a vodní rostliny - 20%
Autor je nejzkušenějším odborníkem na zakládání umělých vodních ploch u nás, uznávaný je i v zahraničí. V této knize využívá svých dlouholetých zkušeností při zakládání nádrží pomocí fólie, udílí rady, co je nutné vědět, ještě než se začne s výkopem.
užitková zahrada
Ukázky

Zahradní jezírka a vodní rostliny

101 Kč
81 Kč