Nejprodávanější tituly - únor 2021
dům a zahrada

Podivuhodný svět bonsají
Tato obrazová publikace je užitečným průvodcem pro všechny zájemce o bonsaje. Nastiňuje hlavní historické rysy vývoje bonsají i estetické zásady, podle nichž se tvorba miniaturních stromků už po staletí řídí.
dům a zahrada

Podivuhodný svět bonsají

381 Kč
Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
dům a zahrada
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Chov koček - 20%
(1x)
Po delší době se všem milovníkům koček dostává do rukou publikace, která se věnuje chovu koček v celé šíři. Vedle tradičních, zkušenostmi ověřených postupů v péči o kočky i o jejich odchovu tu najdou informace nanejvýš aktuální.
dům a zahrada
Ukázky

Chov koček

254 Kč
203 Kč
Japonské javory - 20%
Jediná knížka na našem knižním trhu, která se uceleně zabývá pěstováním těchto atraktivních listnatých dřevin. Popisuje několik desítek nejzajímavějších kultivarů, které lze pěstovat v našich klimatických podmínkách.
dům a zahrada
Ukázky

Japonské javory

118 Kč
94 Kč
Květiny - 11%
Pěknou okrasnou zahradu vytvářejí především hezké květiny a jejich vhodné estetické uspořádání. V publikaci známého odborníka Radoslava šrota najdeme nejvhodnější druhy květin zdobící zahrady v jednotlivých ročních obdobích.
dům a zahrada

Květiny

224 Kč
199 Kč
Zakládáme zahradu - 20%
Publikace od zkušeného zahradního architekta vás seznámí se základními pravidly při projektování zahrady a podrobně provede jednotlivými kroky při vlastním zakládání.
dům a zahrada
Ukázky

Zakládáme zahradu

101 Kč
81 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
dům a zahrada
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě - 20%
Kdo by nechtěl mít na své zahradě jezírko nebo potůček! Málokdo ale má to štěstí, že vodní plochu či tok má na svém pozemku už od přírody. Pro ty ostatní je určena tato knížka, jejíž autor čerpá ze svých bohatých profesních zkušeností.
dům a zahrada
Ukázky

Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě

101 Kč
81 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
dům a zahrada
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Sádrokarton - 20%
Publikace shrnuje současnou úroveň znalostí o sádrokartonových konstrukcích a materiálech. Seznámíte se zde s mnohostranným použitím výrobků na bázi sádry ve stavebnictví, často v aplikacích, které nás při běžném pohledu ani nenapadnou.
dům a zahrada
Ukázky

Sádrokarton

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 218 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>