Nejprodávanější tituly - únor 2021
kuchařky

Barf - kuchařka - 11%
Autorka Kateřina Novosádová přichází s další knihou o "barfování", kde se podělí o aktuální poznatky a nabídne mnoho nových skvělých receptů pro vaše mazlíčky.
kuchařky

Barf - kuchařka

314 Kč
279 Kč
Četnická kuchařka - 20%

Chcete si uvařit a upéci jídlo dle dobových receptů, podle nichž vařily a pekly kuchařky v četnických kasárnách?

kuchařky
Ukázky

Četnická kuchařka

119 Kč
95 Kč
Domácí kváskové pečení - 20%
(1x)
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně.
kuchařky
Ukázky

Domácí kváskové pečení

129 Kč
103 Kč
Helenčino pečení / Zámecké cukroví - 11%
Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek a dalších surovin. Cukráři z nich tvořili neuvěřitelné dobroty. Některé z úprav se dochovaly dodnes a v českých a moravských rodinách zdomácněly.
kuchařky
Ukázky

Helenčino pečení / Zámecké cukroví

142 Kč
126 Kč
Kuchařka ze Svatojánu BOX - 11%
(1x)
Tři knihy receptů od Evy Francové v jednom boxu Populární blogerka Eva Francová v souboru tří knih přináší recepty, které využívají především rostlinnou stravu, jsou zdravé, finančně nenáročné a hlavně chutné.
kuchařky

Kuchařka ze Svatojánu BOX

899 Kč
799 Kč
Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
kuchařky
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
To nejlepší z drůbeže
Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže.
kuchařky

To nejlepší z drůbeže

134 Kč
Vše o čaji pro čajomily - 11%
(1x)
Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít. Čtenář zde najde téměř 300 barevných fotografií jednotlivých typických čajů.
kuchařky

Vše o čaji pro čajomily

323 Kč
287 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
kuchařky

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 281 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 .. 29 > >>