Nejprodávanější tituly - únor 2021
předškoláci

Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
předškoláci

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
Záchranářské pohádky - 11%
Dvacet vtipných pohádkových příběhů má jednoznačné hrdiny – hasiče, lékaře a policisty. Kromě nich se ale můžete těšit také na víly, vodníky, skřítky, princezny a další obvyklé pohádkové postavy.
předškoláci

Záchranářské pohádky

269 Kč
239 Kč
Co jíme? - Podívej se pod okénko
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s tím, odkud pocházejí potraviny, které jíš. Zjisti něco nového!
předškoláci

Co jíme? - Podívej se pod okénko

161 Kč
Čtyřlístek se představuje - 11%
Klasické skládací leporelo, jehož námětem je život u Čtyřlístku v průběhu kalendářního roku. Obrázky jsou doprovázeny krátkými jednoduchým texty.
předškoláci

Čtyřlístek se představuje

107 Kč
95 Kč
Objevujeme svět! Farma - 11%
Objevovat svět na farmě s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Farma

224 Kč
199 Kč
Traktory a náklaďáky - Nejlepší soubor samolepek - 11%
Milovníci traktorů a náklaďáků si s touto knihou užijí skvělou zábavu při spoustě činností spojených s vybarvováním a nalepováním 1000 samolepek.
předškoláci

Traktory a náklaďáky - Nejlepší soubor samolepek

143 Kč
127 Kč
Vlaky světa - Podívej se pod okénko - 11%
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s různými typy vlaku. Prozkoumej je a zjisti něco nového!
předškoláci

Vlaky světa - Podívej se pod okénko

314 Kč
279 Kč
Záhada školní půdy - 11%
Alenka chodí do první třídy a moc touží zažít nějaké dobrodružství. Svěří se kamarádům ze třídy a nakonec vznikne pátrací parta. Ale kde vzít dobrodružství? Ve dne na nic nenarazili, a tak se rozhodli pro noční pozorování.
předškoláci

Záhada školní půdy

179 Kč
159 Kč
Co to tady cinká? - 11%
Výslovnost ostrých (C, S, Z) a tupých (Č, Š, Ž) sykavek může činit potíže předškolním, ale i starším dětem. Přetrvávají-li potíže dlouhodobě, je nutné vyhledat pomoc odborníka, který posoudí stav mluvidel dítěte nebo dospělého klienta.
předškoláci

Co to tady cinká?

158 Kč
140 Kč
Dobrodružství pavouka Čendy - 11%
(5x)
Další autorská kniha známého brněnského ilustrátora a výtvarníka Pavla Čecha.
Knížka vypráví o pavoučkovi Čendovi a dřevěné kukačce, kteří spolu žijí ve starém opuštěném domě, a o tom, co se stane, když do domu vnikne zloděj.
předškoláci

Dobrodružství pavouka Čendy

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 282 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 > >>