Nejprodávanější Kniha - únor 2021
druhý stupeň

Mstitel v nesnázích - 6%
Mladý venkovský šlechtic Hyacint Kavalír, budoucí Strážce Donžonu, žije v Antipoli dvojím životem: přes den jako student, v noci jako neohrožený hrdina jménem Košile noci.
druhý stupeň

Mstitel v nesnázích

253 Kč
238 Kč
Robinson Crusoe - 14%
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
druhý stupeň

Robinson Crusoe

148 Kč
127 Kč
Říše slonoviny - 6%
Ve čtvrté části dračího cyklu se Laurence a Temeraire po dramatickém návratu z Asie připojují ke zbytku „dračích sil“ v Británii. Snaží se šířit v britské společnosti povědomí o ceně, inteligenci a ušlechtilosti draků.
druhý stupeň

Říše slonoviny

253 Kč
238 Kč
Třináct - 11%
Třetí pokračování mimořádně úspěšné série bestselerové autorky Lauren Myracleové navazuje na populární tituly JEDENÁCT a DVANÁCT, ale pobaví vás i zcela samostatně. Viki má totiž nezapomenutelný smysl pro humor a její kuráž a optimistický pohled na svět
druhý stupeň

Třináct

268 Kč
238 Kč
Velkorysost sama - 11%
Tenhle kocour už dávno nepotřebuje zvláštní představování - vždyť už je to jeh jednatřicátá kniha! Takže připravte svou bránici. Přichází další konzerva kočičí zábavy!
druhý stupeň

Velkorysost sama

89 Kč
79 Kč
Kája a Filip - 11%
Komiksová kniha. Kája a Filip Žabičkovi jsou sourozenci jak má být... někdy se perou a někdy by se samou láskou snědli... a toto jsou jejich příběhy.
Kreslené příhody vycházejí od roku 2007s úspěchem v dětském časopise Země pohádek.
druhý stupeň

Kája a Filip

233 Kč
207 Kč
Smrtislav Hezoun II - Hra s ohněm - 6%
(2x)
V druhém dílu trilogie se opět setkáte s mazaným detektivem a mocným čarodějem Smrtislavem Hezounem, mistrem triků, elegánem a džentlmenem doslova od kosti, jehož mimořádné schopnosti neumenšuje ani to, že už je dávno po smrti! Pro čtenáře od 9 let.
druhý stupeň

Smrtislav Hezoun II - Hra s ohněm

236 Kč
222 Kč
Svatba s překážkami - 6%
Isis se má proti své vůli provdat za Strážce Donžonu. Strážce si ale na věno musí půjčit a do zástavy dává Donžon. Pokud půjčku včas nesplatí, připadne Donžon Vilému Delacourtovi...
druhý stupeň

Svatba s překážkami

253 Kč
238 Kč
Zpátky na zem

Jednou jsme Marietta a já začali mít plný zuby města. Tak jsme si pronajali náklaďák, nastrkali dovnitř krabice a vydali se bydlet na Žindavy.

druhý stupeň

Zpátky na zem

135 Kč
Dračí hřbitov - 6%
(3x)
Další kniha komiksové série renomovaných autorů.
druhý stupeň

Dračí hřbitov

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 274 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>