Nejprodávanější Kniha - únor 2021
sci-fi

Lupus 1

První část čtyřdílné komiksové sci-fi série známého a oceňovaného autora Federika Peeterse.

sci-fi

Lupus 1

252 Kč
Ostrov mrtvých
(1x)
Strhující a akční samostatná novela klasika žánru SF a F.
sci-fi

Ostrov mrtvých

153 Kč
Pouštní Kopí
(2x)
Pouštní Kopí, pokračování románu Tetovaný, líčí střet dvou kultur, dvou světů. V jednom z nich, pohlceném válkou s démony, je nejvíce ceněna schopnost bojovat a život jednotlivce je bezvýznamný, druhý si lidského života váží nadevše.
sci-fi

Pouštní Kopí

440 Kč
Robinson Crusoe
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
sci-fi

Robinson Crusoe

148 Kč
Velkorysost sama
Tenhle kocour už dávno nepotřebuje zvláštní představování - vždyť už je to jeh jednatřicátá kniha! Takže připravte svou bránici. Přichází další konzerva kočičí zábavy!
sci-fi

Velkorysost sama

89 Kč
Dračí pomsta
(1x)
Třetí díl fantasy trilogie Temeraire. Kapitánu Laurencovi a draku Temerairovi zkříží cestu posel přinášející nové rozkazy z Británie. Ta koupila od osmanské říše tři dračí vejce a oba hrdinové je musí v Istanbulu vyzvednout a dopravit do Anglie.
sci-fi

Dračí pomsta

253 Kč
Kája a Filip
Komiksová kniha. Kája a Filip Žabičkovi jsou sourozenci jak má být... někdy se perou a někdy by se samou láskou snědli... a toto jsou jejich příběhy.
Kreslené příhody vycházejí od roku 2007s úspěchem v dětském časopise Země pohádek.
sci-fi

Kája a Filip

233 Kč
Semper Fi
Volné pokračování románu Carpe diem.
sci-fi

Semper Fi

212 Kč
Svatba s překážkami
Isis se má proti své vůli provdat za Strážce Donžonu. Strážce si ale na věno musí půjčit a do zástavy dává Donžon. Pokud půjčku včas nesplatí, připadne Donžon Vilému Delacourtovi...
sci-fi

Svatba s překážkami

253 Kč
Ve stínu Saganamiho
Hvězdné království Mantichora opět válčí s republikou Havenem. Studenti posledního ročníku Akademie Královského mantichorského námořnictva odcházejí po vyřazení přímo do žáru boje...
sci-fi

Ve stínu Saganamiho

296 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 289 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>