Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
cestování

Jací jsou? - Němci - 20%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Němci

119 Kč
95 Kč
Život v dodávce - 20%
(1x)

Ke splnění snu nestačí jen snít, musíte se probudit a začít žít. Forest a Barbora opustili jistoty všedního života a začali žít své sny. Prodali většinu svého majetku, koupili starou dodávku, přestavěli ji na obytnou a vyrazili i se svým psem na roční cestu za dobrodružstvím napřič Evropou a severní Afrikou.

cestování
Ukázky

Život v dodávce

279 Kč
223 Kč
Hravý průvodce Prahou - 20%
Dostat děti ven dá někdy pěknou práci. Když ale máte chytrého pomocníka, který běžnou procházku promění v objevitelskou výpravu, máte vyhráno!
cestování
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

249 Kč
199 Kč
Tomík na cestách - 20%
Dopravní prostředek si vybral vskutku netradiční – tuk-tuk starý 35 let, který si pořídil v Thajsku. Odtud vyrazil přes Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko a další země, dokud po 13 000 kilometrech nedorazil do roka a do dne do České republiky.
cestování
Ukázky

Tomík na cestách

249 Kč
199 Kč
Brazílie - 20%
(1x)
Humoristická knížka, která je současně užitečnou konverzační příručkou a učebnicí, jak překonat nedorozumění způsobená portugalským jazykem i kulturní odlišností temperamentních Jihoameričanů.
cestování
Ukázky

Brazílie

154 Kč
123 Kč
Sama na cestách - 20%
(5x)
Autobiograficko-cestovatelský memoár o sólo cestovatelce, autentické Moravačce, která opustila teplo domova a její stopy dopadly již na 57 zemí světa a kromě Antarktidy prozkoumala všechny kontinenty. Jedná se o inspirativní pojednání o cestování.
cestování
Ukázky

Sama na cestách

199 Kč
159 Kč
Svatí na Karlově mostě - 20%
Projděte se s námi po Karlově mostě a nechte si povídat o svatých, kteří na vás mlčky shlížejí ze svých kamenných podstavců. V unikátní publikaci "Svatí na Karlově mostě" Jiří Glet sesbíral příběhy vzniku jednotlivých soch i životů svatých.
cestování
Ukázky

Svatí na Karlově mostě

89 Kč
71 Kč
Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy - 20%
Kniha o pražských prostranstvích, dnešních náměstích v centru města.
cestování
Ukázky

Náměstí, rynky a náměstíčka historické Prahy

199 Kč
159 Kč
Nové trendy v nabídce cestovního ruchu - 20%
Kniha je první na našem trhu, která se věnuje novým trendům v nabídce cestovního ruchu a představuje je na konkrétních příkladech ze zahraničí i z České republiky.
cestování
Ukázky

Nové trendy v nabídce cestovního ruchu

246 Kč
197 Kč
Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku - 20%
Kniha vychází z mnohaměsíčního putování po Chile, Argentině, Uruguaji, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Venezuele a Kolumbii a opětovných návratů do Jižní Ameriky.
cestování
Ukázky

Jižní Amerikou přes Patagonii k Orinoku

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>