Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
cestování

Peru 1970 - 20%
Je tomu právě půl století co nepředvídatelná přírodní katastrofa předčasně utnula snahy československé expedice Peru 1970.
cestování
Ukázky

Peru 1970

375 Kč
300 Kč
Akí sú? Američania - 20%
Nový zábavný sprievodca opisuje povahu a životný štýl Američanov. Dočítate sa detaily z ich každodenného života, čím žijú, čomu veria, ako funguje americká rodina a spoločnosť.
cestování
Ukázky

Akí sú? Američania

119 Kč
95 Kč
Akí sú? Francúzi - 20%
Zábavný sprievodca francúzskou povahou, novinka. Nechajte sa inšpirovať a spoznajte ich zvyky, tradície a životný štýl. Dozviete sa, čím Francúzi žijú, ako sa zabávajú alebo prečo sú stále takí šik.
cestování
Ukázky

Akí sú? Francúzi

119 Kč
95 Kč
Gabriela Novotná. Cesta na Dakar - 20%
Inspirativní příběh první Češky, která dojela nejtěžší závod světa.
cestování
Ukázky

Gabriela Novotná. Cesta na Dakar

259 Kč
207 Kč
Jací jsou? - Irové - 20%
Ostrov jménem Irsko je pro nezasvěcené diplomatickým minovým polem. Tato publikace vám pomůže šarmantním Irům porozumět. Zábavnou formou seznamuje s jejich životním stylem, hodnotami a tradicemi.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Irové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Norové - 20%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Norové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Skotové - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Skotů vás vážně i humornou formou seznámí s jejich životním stylem. Dozvíte se, jací Skotové jsou, jak se baví, jak funguje skotská rodina a společnost vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Skotové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Španělé - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Španělé

119 Kč
95 Kč
Místa, kam se nechodí - 20%

Dojděte si pro svůj kousek neznáma Kam až člověka může dovést touha bloudit a objevovat? Jak se nenechat zaskočit průšvihy a vypořádat se s kulturním šokem? Jaké to je doopravdy cestovat sám? Takové myšlenky mi obvykle táhnou hlavou, když strávím delší dobu na dostatečně zvláštních stezkách.

cestování
Ukázky

Místa, kam se nechodí

299 Kč
239 Kč
Od oltáře do Santiaga - 20%
Od oltáře do Santiaga zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku formou deníkových zápisků.
cestování
Ukázky

Od oltáře do Santiaga

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>