Nejprodávanější tituly - únor 2021
alternativní medicína

Paracelsovo lékařství - 11%
Kniha se zabývá uměním léčení a jeho pojetím ve filosofii, astrologii, alchymii a terapii Paracelsa (1493 – 1541), jedné z nejvýznamnějších osobností historie lékařství.
alternativní medicína

Paracelsovo lékařství

719 Kč
639 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
alternativní medicína

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Receptář pátera F. Ferdy - 11%
Receptář fenomenálního českého léčitele a jasnovidce. Šířil se ručním opisováním mezi vděčnými pacienty tohoto legendárního léčitele. Praktická a jednoduchá příručka s abecedním uspořádáním.
alternativní medicína

Receptář pátera F. Ferdy

161 Kč
143 Kč
Bylinkopedie - 20%
(1x)
Velká kniha bylin a rostlin, které známe z české přírody, vhodná pro zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství nebo majitele zahrad. Encyklopedie i praktická příručka v jednom plná fotografií, užitečných rad a zdravotních tipů, napsaná autory stejnojmenného úspěšného blogu. Najdete zde nejznámější a nejpoužívanější bylinky s návody, jak je pěstovat, k čemu je používat a jak si připravovat léčivé přípravky.
alternativní medicína
Ukázky

Bylinkopedie

279 Kč
223 Kč
Sborník retreatů 2 - Čung-jüan čchi-kung - 11%
Toto je druhý sborník retreatů Čung Jüan Čchi-kungu, které vedl Velmistr čchi-kungu Sü Ming-tchang za hranicemi Číny, v zemích SNS (Společenství nezávislých států). Obsahuje záznamy retreatů z Podmoskevské oblasti v zimě roku 2003 a Kyjeva.
alternativní medicína

Sborník retreatů 2 - Čung-jüan čchi-kung

387 Kč
344 Kč
Úvod do Image Medicine - 11%
Tato kniha podává vysvětlení principů energetických a informačních odvětví Image Medicine, a také způsoby osvojování si obrazů nezbytných pro diagnostiku, léčbu a prevenci chorob.
alternativní medicína

Úvod do Image Medicine

198 Kč
176 Kč
Aromaterapie pro léčení duše - 11%
Kniha popisuje blahodárné psychologické a terapeutické účinky esenciálních olejů.
alternativní medicína

Aromaterapie pro léčení duše

351 Kč
312 Kč
Sborník retreatů 1 - Čung-jüan čchi-kung - 11%
Tato kniha je věnována materiálům retreatu Čung Jüan Čchikungu (Zhong Yuan Qigongu), vedeného mistrem Sü Ming-tchangem v Oděse a v Kyjevě v létě roku 2003. Retreat je prohloubená intenzivní praxe 8 až 10 hodin denně trvající celkem šest dnů až měsíc.
alternativní medicína

Sborník retreatů 1 - Čung-jüan čchi-kung

396 Kč
352 Kč
Léčba informací - 11%
(3x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína

Léčba informací

259 Kč
230 Kč
Uzdrav své tělo - 11%
(1x)
V tomto nově přepracovaném vydání se s vámi chce autorka podělit o jeden z důvodů, proč ví, že průběh choroby může být zvrácen prostou změnou našeho myšlení.
alternativní medicína

Uzdrav své tělo

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>