Nejprodávanější tituly - únor 2021
partnerství

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 11%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
partnerství

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

89 Kč
79 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku - 11%
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera a zajistit si spokojenou budoucnost, jak naložit s nevěrným partnerem, co muže a ženy vzrušuje a co je naopak odrazuje, nebo co dělat, když už nefunguje vzájemná přitažlivost.
partnerství

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

269 Kč
239 Kč
Respekt - 11%
(2x)

Kluci o sobě často pochybují – o svém těle i o tom, jestli obstojí, když dojde na vztahy a intimitu. Často přitom tyto pochyby schovávají pod masku tvrďáka. Respekt je ojedinělá příručka o sexu, která se čtenářem mluví naprosto otevřeně.

partnerství
Ukázky

Respekt

269 Kč
239 Kč
Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

partnerství

Červená královna

359 Kč
319 Kč
Každý dokáže mít vztah - 11%
Od konceptu „Tvé vnitřní dítě musí najít domov" k naplněnému partnerství Stefanie Stahl přesvědčivě a realisticky ukazuje, jak lze prací s vnitřním dítětem dosáhnout naplněného vztahu.
partnerství

Každý dokáže mít vztah

296 Kč
263 Kč
Soulsex - 6%
(1x)
Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres. Ať už se svým partnerem roky nespíte, nebo jen zřídka, nebo máte po krk sexu, ...
partnerství

Soulsex

280 Kč
263 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 6%
(1x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství

Sex jako cesta k Bohu

246 Kč
231 Kč
Příprava na tantru - 11%
R. Preece v knize Příprava na tantru líčí své osobní zážitky z tantrické praxe a nabízí mnohé poznatky, které získal jako učitel meditace a psychoterapeut, a zároveň z psychologického hlediska ukazuje duchovní a transformativní význam úvodních praxí
partnerství

Příprava na tantru

306 Kč
272 Kč
Sexuální praktiky Quodoushka - 11%
Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích.
partnerství

Sexuální praktiky Quodoushka

401 Kč
356 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
partnerství

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>