Nejprodávanější Kniha - únor 2021
společenské vědy

Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
společenské vědy
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

279 Kč
Hybridní politika - 11%
(2x)
Profesor Keller ve své nejnovější knize ukazuje, jak se změnil ráz politiky v západním světě, a proč se tak změnil. Proč "pravicové" strany přestaly hájit lidskou svobodu a proč "levicové" strany přestaly hájit zájmy chudých.
společenské vědy

Hybridní politika

180 Kč
160 Kč
O televizi - 11%
Svazek zahrnuje autorovy práce na dané téma z let 1956–2015 – eseje, příspěvky přednesené na kongresech i novinové články.
společenské vědy

O televizi

448 Kč
398 Kč
Zápas o evropskou nadvládu - 11%
(1x)
Kniha cambridgeského historika Brendana Simmse je široce založenou a erudovanou studií zabývající se vývojem mocenského zápasu o Evropu v celém novověku od pádu Cařihradu do současnosti.
společenské vědy
Ukázky

Zápas o evropskou nadvládu

537 Kč
478 Kč
Papež diktátor - 11%
Mohl by být papež František tyranem a nejbezcharakternějším papežem novověku? Ano, odpovídá církevní historik Marcantonio Colonna, ve své kontroverzní, ale uvážlivé knize Papež diktátor.
společenské vědy

Papež diktátor

71 Kč
63 Kč
Cesta z nevolnictví - 11%
(1x)
Druhý díl sociologického bestselleru Prolomení hradeb je určen především rodičům, kteří se bojí o budoucnost svých dětí a zároveň se smutkem zjišťují, že slova jako "vlast", "národ" nebo "svoboda" pro ně mnoho neznamenají.
společenské vědy

Cesta z nevolnictví

207 Kč
184 Kč
Opuštěná společnost - 11%
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
231 Kč
Mluv se mnou - Pracovní listy pro rozvoj dětské řeči - 11%
Pracovní listy jsou určené pro děti s opožděným vývojem řeči.
společenské vědy

Mluv se mnou - Pracovní listy pro rozvoj dětské řeči

167 Kč
148 Kč
Válka jinými prostředky - 11%
(1x)
Tato erudovaně, čtivě a srozumitelně napsaná publikace přináší cenné, do širokého sociálního kontextu zasazené poznatky z oblasti politické ekonomie, mezinárodních vztahů a geopolitiky.
společenské vědy
Ukázky

Válka jinými prostředky

437 Kč
388 Kč
Budoucnost kapitalismu - 11%
(2x)
Hluboké rozpory trhají křehké předivo společnosti západního světa: prosperující města stojí proti odstrčenému venkovu, špičkově vzdělaná elita proti lidem, pro něž je kvalitní vzdělání finančně nedostupné, bohaté země proti chudým.
společenské vědy

Budoucnost kapitalismu

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 547 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 55 > >>