Nejprodávanější tituly - únor 2021
užitková zahrada

Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě - 11%
Bylinky z vlastní sklizně – čerstvé na váš stůl. Zkušená odbornice Christine Rechtová vysvětluje, jak se pěstují bylinky na okně, na balkoně nebo na zahradě. Všechny pěstitelské návody si můžete lehce vyzkoušet.
užitková zahrada

Bylinky na okně, na balkoně a na zahradě

116 Kč
103 Kč
Městské zahradničení - 11%
(1x)

Balkony, terasy, komunitní zahrady, samozásobitelství obyvatel města. Přes sto stran čtení o všem, co můžeme dělat, když si ve městě chceme pěstovat vlastní jídlo a žít v příjemném zeleném prostředí.

užitková zahrada

Městské zahradničení

207 Kč
184 Kč
Bylinky pro děti a maminky - 20%
(2x)
Knížka je určená pro všechny maminky, které chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své a svých dětí. Publikace je přehledná a především srozumitelná pro české maminky, zaměřuje se na využití fytoterapie a zdravé přírodní stravy.
užitková zahrada
Ukázky

Bylinky pro děti a maminky

365 Kč
292 Kč
Japonské javory - 20%
Jediná knížka na našem knižním trhu, která se uceleně zabývá pěstováním těchto atraktivních listnatých dřevin. Popisuje několik desítek nejzajímavějších kultivarů, které lze pěstovat v našich klimatických podmínkách.
užitková zahrada
Ukázky

Japonské javory

118 Kč
94 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
užitková zahrada
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
užitková zahrada
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Kompostování a péče o půdu - 20%
Druhé, aktualizované vydání publikace je určeno zahrádkářům, kteří kompost uznávají za nejpřirozenější prostředek ke zlepšování půdy a přispívají tak významně k ochraně životního prostředí.
užitková zahrada
Ukázky

Kompostování a péče o půdu

101 Kč
81 Kč
Zahradní jezírka a vodní rostliny - 20%
Autor je nejzkušenějším odborníkem na zakládání umělých vodních ploch u nás, uznávaný je i v zahraničí. V této knize využívá svých dlouholetých zkušeností při zakládání nádrží pomocí fólie, udílí rady, co je nutné vědět, ještě než se začne s výkopem.
užitková zahrada
Ukázky

Zahradní jezírka a vodní rostliny

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3