Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2021
detektivky

Kanibal z Nine Elms
(12x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
detektivky

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
Honba za Cézannem
Nebezpečná honba po Francii od Paříže po Côte d´Azur po stopách výnosného obchodu s padělky při níž se ovšem vždycky najde čas na typicky francouzské gastronomické radovánky.
detektivky
Ukázky

Honba za Cézannem

223 Kč
Podfuk jako víno
Vše začíná v kopcích nad Los Angeles, v extravagantní rezidenci s velkolepým vinným sklepem právníka holywoodských hvězd Dannyho Rotha, který se chce pochlubit svou ohromující sbírkou vín vynikajících ročníků, a tak pozve novináře, aby o ní napsali.
detektivky

Podfuk jako víno

178 Kč
Pátá čtvrť
Poetický příběh s detektivní zápletkou ze zanikajícího židovského ghetta, takzvané páté pražské čtvrti - Josefova, patří k méně známým knihám spisovatele Viktora Fischla.
detektivky

Pátá čtvrť

252 Kč
Zločiny Velké Prahy
Literární předloha k historickému krimiseriálu z 20. let minulého století stylově navazuje na seriál Hříšní lidé Města pražského a Četnické humoresky.
Deset povídek inspirovaných skutečnými případy z tzv. Velké Prahy.
detektivky

Zločiny Velké Prahy

332 Kč
Vysoký účet
Když se v bistru ve Three Pines najde ve stěně sto let stará, ručně nakreslená mapa, nejdřív se zdá, že jde o pouhou kuriozitu, ale čím důkladněji ji obyvatelé vesnice zkoumají, tím podivnější jim připadá.
detektivky

Vysoký účet

359 Kč
Smrtící tajnosti
(3x)
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve a zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit oběť na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu na Štědrý večer?
detektivky

Smrtící tajnosti

404 Kč
Hra na smrt
Mistrovská švédská variace záhady zamčeného pokoje plná napětí, nečekaných zvratů a psychologických pastí, zasazená do blízké a ne tak nepravděpodobné budoucnosti.
detektivky

Hra na smrt

269 Kč
Chladnokrevně
(4x)
Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení…
detektivky
Ukázky

Chladnokrevně

404 Kč
Lazar
(5x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky

Lazar

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 354 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 36 > >>