Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
rodina a dítě

Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka - 20%
(1x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.
rodina a dítě
Ukázky

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

195 Kč
156 Kč
Vývoj a výchova děťátka do dvou let - 20%
Tak rychlé tempo, jakým se vyvíjí dítě od narození do věku dvou let, se už nikdy v průběhu života neopakuje. Proto je toto vývojové období dítěte klíčovým tématem pro rodiče i odborníky.
rodina a dítě
Ukázky

Vývoj a výchova děťátka do dvou let

237 Kč
190 Kč
Dětská řeč a komunikace - 20%
Málokterá schopnost člověka je tak samozřejmá, jako je schopnost dítěte naučit se jazyk a tímto jazykem komunikovat.
rodina a dítě
Ukázky

Dětská řeč a komunikace

229 Kč
183 Kč
Výuka cizích jazyků - 20%
Změny v přístupech k učení a vyučování cizím jazykům ovlivňuje celá řada faktorů, zejména nejnovější poznatky lingvistiky, psycholingvistiky, neurolingvistiky, psychologie učení, pedagogiky i empirického výzkumu v oblasti didaktiky cizích jazyků.
rodina a dítě
Ukázky

Výuka cizích jazyků

237 Kč
190 Kč
Grafomotorika a počáteční psaní - 20%
Učit se psát a zvládat písemnou podobu mateřštiny je pro začínající školáky nebývale obtížnou aktivitou. Při osvojování písařských dovedností se proto někteří z nich potýkají s pestrou škálou nesnází.
rodina a dítě
Ukázky

Grafomotorika a počáteční psaní

254 Kč
203 Kč
Bulimie - 20%
(1x)
Mentální bulimií trpí v České republice každá dvacátá dívka. První náznaky tohoto psychického onemocnění můžeme vysledovat již u dívek kolem čtrnáctého roku věku.
rodina a dítě
Ukázky

Bulimie

169 Kč
135 Kč
Pohybová příprava dětí - 20%
Chcete vědět, co může gymnastika nabídnout mladým sportovcům pro rozvoj jejich pohybových schopností a dovedností? Vám všem, kteří pracujete jako sportovní trenéři různých sportovních specializací, jako instruktoři či učitelé tělesné výchovy.
rodina a dítě
Ukázky

Pohybová příprava dětí

149 Kč
119 Kč
13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají - 20%

Naučte své děti, jak si poradit i v nepříjemných situacích Chtěli byste svoje děti ochránit před nepřízní osudu a zajistit jim krásný život? Nejspíš je vám jasné, že to v rodičovských silách není. Co ale udělat můžete, je vybavit děti do života nástroji, díky nimž získají psychickou sílu.

rodina a dítě
Ukázky

13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají

279 Kč
223 Kč
Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství - 20%
(1x)
Při přípravě jedné své knihy autorka strávila nějaký čas ve škole pro trenéry zvířat. Zatímco pozorovala studenty, jak cvičí paviány, emu, gepardy a další tvory, osvojila si pár technik...
rodina a dítě
Ukázky

Co mě výcvik zvířat naučil o životě, lásce a manželství

230 Kč
184 Kč
Děti a emoce - 20%
(1x)
Tato kniha je určena rodičům a pedagogům, kteří vychovávají děti a ovlivňují tak jejich emocionální život. Na pozadí krátkých, emočně zabarvených příběhů dvou rodičů a jejich čtyř dětí jsou představeny nejdůležitější emoce, se kterými se my i naše děti setkáváme.
rodina a dítě
Ukázky

Děti a emoce

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>