Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
rodina a dítě

Hraní videoher v dětství a dospívání - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s aktuálními názory odborníků na problematiku videoher v kontextu dětství a adolescence a s jejich doporučeními, jak se vyrovnat s potenciálními riziky a maximalizovat možné přínosy.
rodina a dítě
Ukázky

Hraní videoher v dětství a dospívání

212 Kč
170 Kč
Jedineční lidé - 20%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
rodina a dítě
Ukázky

Jedineční lidé

198 Kč
158 Kč
Pohádková logopedie - O veliké řepě - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout, nalepit na špejli a zahrát si s nimi divadlo.
rodina a dítě
Ukázky

Pohádková logopedie - O veliké řepě

99 Kč
79 Kč
Psychologie učení - 20%
Fenomén učení hraje v životě všech lidí prvořadou roli – setkáváme se s ním od kolébky až do nejvyššího stáří.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologie učení

297 Kč
238 Kč
Zlobivé děti neexistují - 20%

Jak nastavit dětem hranice – a zůstat přitom jejich vzorem Vztekající se batole… To není ostuda ani chování, které si zaslouží trest. Jak ale prosazovat disciplínu, aby prospěla dítěti i jeho rodičům? Jak nastavit hranice?

rodina a dítě
Ukázky

Zlobivé děti neexistují

209 Kč
167 Kč
Bylinky pro děti a maminky 2 - 20%
V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři "nejobyčejnější" léčivé plevely a bylinky, které lze u nás sbírat a pěstovat.
rodina a dítě
Ukázky

Bylinky pro děti a maminky 2

382 Kč
306 Kč
Dítě, které se v životě neztratí - 20%

Co můžeme dělat, abychom měli spokojené vztahy se svými dětmi Vydejte se na objevnou cestu za nalezením vlastního fungujícího přístupu ke svým dětem. S respektem k tomu, jaký jste rodič a jaké je vaše dítě. Podíváme se pod povrch toho, co se v nás rodičích často děje.

rodina a dítě
Ukázky

Dítě, které se v životě neztratí

209 Kč
167 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Publikace se věnuje inkluzi ve vzdělávání z řady hledisek: pohlíží na ni z roviny filozofické, obecně didaktické, speciálněpedagogické i historické.
rodina a dítě
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

254 Kč
203 Kč
Logopedická cvičení pro předškoláky - 20%
Kniha je určena jak dětem a jejich rodičům, tak logopedům a učitelům v mateřských školách. Tato bohatě ilustrovaná publikace: • obsahuje návody k procvičování hlásek a zábavná a hravá cvičení k procvičování výslovnosti problematických hlásek...
rodina a dítě
Ukázky

Logopedická cvičení pro předškoláky

179 Kč
143 Kč
Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 98 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>