Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
moderní svět a civilizace

Druhá derivace touhy I - 20%
(1x)
Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek...
moderní svět a civilizace
Ukázky

Druhá derivace touhy I

168 Kč
134 Kč
Mocenská posedlost - 20%
(1x)
Úspěšná kniha MUDr. Františka Koukolíka Mocenská posedlost se vrací na knižní trh v novém vydání, od základu přepracovaná a doplněná bohatou věcnou dokumentací.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Mocenská posedlost

220 Kč
176 Kč
Robot na konci tunelu - 20%
(9x)
Stojí lidstvo na prahu ráje, anebo naopak pomalu degeneruje a řítí se vstříc svému konci? A jsme odsouzeni do role pouhých diváků, anebo můžeme o svém osudu rozhodnout sami?
moderní svět a civilizace
Ukázky

Robot na konci tunelu

171 Kč
137 Kč
Amerika - všechno je jinak - 20%
Další díl do antologie o prozřetelnosti , o báječném světě jako z plakátu vykresleném v krátkých glosách, ve kterých se autor pouští do kulometné palby na všechny známé amerikanismy naší doby.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Amerika - všechno je jinak

99 Kč
79 Kč
Milá Ijeawele aneb Feministický manifest v patnácti doporučeních - 20%
(2x)
Adichieová se ve dvou esejích vyrovnává s feminismem a obhajuje jej. Feminismus pro ni není bojem za ženská práva, ale snahou o lepší svět pro všechny.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Milá Ijeawele aneb Feministický manifest v patnácti doporučeních

169 Kč
135 Kč
Kdo vládne světu? - 20%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Kdo vládne světu?

270 Kč
216 Kč
Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!! - 20%
Nejlepší kniha o fake news, dezinformacích a manipulacích!!! Média, politici, sociální sítě – ze všech těchto zdrojů se na nás neustále valí dohady o tom, kdo, jak a proč se nás snaží dezinformovat. Co ale často opakovaná spojení fake news, dezinformace a alternativní fakta zahrnují?
moderní svět a civilizace
Ukázky

Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!!

209 Kč
167 Kč
Obchodníci se strachem - 20%
(1x)
Kniha Obchodníci se strachem odhaluje, jak se vyrábějí zprávy o katastrofách pomocí statistických triků. Ukazuje, proč selhávají snahy předpovídat budoucnost pomocí počítačů. Popisuje skandály kolem manipulací OSN s daty o globálním oteplování.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Obchodníci se strachem

199 Kč
159 Kč
Rozhovory na hraně zítřka - 20%
Kniha obsahuje osmnáct podnětných rozhovorů s výraznými osobnostmi českého veřejného života o budoucnosti člověka, společnosti a planety. Zpovídáni byli odborníci a profesionálové napříč obory, kteří se zamýšleli nad možnou podobou našich zítřků.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Rozhovory na hraně zítřka

178 Kč
142 Kč
Úvod do teorie bezpečnosti - 20%
(1x)
Publikace se přednostně věnuje analýze sociální bezpečnosti, protože tato dimenze bezpečnosti bývá zanedbávána a informační-kyberbezpečnosti, jejíž význam neustále roste a získává strategický význam ve všech subsystémech společnosti.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Úvod do teorie bezpečnosti

130 Kč
104 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 51 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>