Nejprodávanější Kniha - únor 2021
moderní svět a civilizace

Dejte lidem peníze - 11%
Koncept se pod názvem základní nepodmíněný příjem (ZNP) stal jedním z velkých témat naší doby. V posledních letech o něm zapáleně diskutují odborníci i široká veřejnost napříč sociálním i politickým spektrem.
moderní svět a civilizace

Dejte lidem peníze

313 Kč
278 Kč
Politika klanové myšlení - 11%
(1x)
Člověk je tvor společenský. Máme potřebu někam patřit. Nejdůležitějšími skupinovými identitami, za které se zabíjí a umírá, jsou na mnoha místech světa identity etnické, náboženské, sektářské nebo klanové.
moderní svět a civilizace

Politika klanové myšlení

441 Kč
392 Kč
Už je zítra? Aneb jak pandemie mění Evropu - 11%
(1x)
Jak bude vypadat svět po koronavirové pandemii? A nežijeme v něm již nějakou dobu? Neučinila pandemie jen zřejmějšími dlouhodobé trendy? Jak by se měly na ekonomickou krizi v době deglobalizace připravit národní státy a jak Evropská unie?
moderní svět a civilizace

Už je zítra? Aneb jak pandemie mění Evropu

135 Kč
120 Kč
Neohrožené ženy - 11%
(4x)
Před 150 lety vedly ženy a muži velice rozdílné životy. Ženy nemohly volit ani samy si vydělávat peníze. Nemohly rozhodovat o vlastním těle. Rozhodovaly za ně otcové, až do chvíle, než se vdaly. Pak rozhodoval manžel. To se změnilo ve chvíli, kdy se
moderní svět a civilizace

Neohrožené ženy

313 Kč
278 Kč
Obory budoucnosti - 11%
(1x)
Dokážeme se přizpůsobit měnící se povaze práce? Které dovednosti by měly rozvíjet naše děti? Může obava z kybernetické války rozpoutat další závody ve zbrojení?
moderní svět a civilizace

Obory budoucnosti

313 Kč
278 Kč
Komunismus (nejen) pro děti - 11%
(6x)
Co je kapitalismus? Jaké má neduhy? Můžeme ho nahradit něčím lepším? Na tyto otázky se rozhodla odpovědět německá autorka Bini Adamczak jazykem knih pro děti.
moderní svět a civilizace

Komunismus (nejen) pro děti

143 Kč
127 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
moderní svět a civilizace

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Revoluční ekonomie: O systému a lidech - 11%
Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa.
moderní svět a civilizace

Revoluční ekonomie: O systému a lidech

133 Kč
118 Kč
Migrace a nesnášenlivost. Věčný fašismus - 11%
(4x)
Svazek z pera Umberta Eca zahrnuje dvě autorovy práce: Migrace a nesnášenlivost a Věčný fašismus. V první z uvedených prací najdeme část Ecovy přednášky přednesené v rámci sympozia uspořádaného ve Valencii na téma perspektivy třetího tisíciletí.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Migrace a nesnášenlivost. Věčný fašismus

178 Kč
158 Kč
Nebezpečný efekt - 11%
„Fascinující kniha… Pokud máte děti, všeho nechte a kupte si ji,“ napsal britský deník The Times. Průlomové dílo od přední světové kyberpsycholožky Mary Aikinové, které popisuje, jak online prostředí mění lidské chování.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Nebezpečný efekt

395 Kč
351 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 132 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>