Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
romány

Milostný příběh jednoho života
Missy Carmichaelová měla skvělý život – dvě úžasné děti, bezvadného manžela a vystudovanou Cambridge. Co víc si přát? Život ale plynul a vše se postupně změnilo. S dcerou už několik let nemluví, syn se odstěhoval do Austrálie i s jejím jediným vnukem a Leo, její životní láska, je pryč.
romány
Ukázky

Milostný příběh jednoho života

279 Kč
Dům ozvěn
Veliký starodávný dům na anglickém venkově získala Joss Grantová dědictvím po matce, kterou nikdy nepoznala. Když se s manželem a malým synkem do bývalého rodinného sídla přistěhují, začnou se dít záhadné věci. Vylekaná Joss postupně odhaluje dávná tajemství historie rodu, na němž ulpělo prokletí…
romány
Ukázky

Dům ozvěn

209 Kč
Schovej mě v dešti
(2x)
Tři generace žen, jeden příběh… Když Kate jako mladá utekla z domova, nezanechala za sebou žádné stopy. Toužila začít nový život daleko od rodiny a především od matky, ke které necítila takové pouto, jaké by dcera zřejmě cítit měla.
romány
Ukázky

Schovej mě v dešti

269 Kč
Pohyby ledu
(5x)
Po lávce přes Vltavu běží třicetiletý novinář Miroslav Hammer, aby stihl slavnostní otevření nového skleníku v trojské botanické zahradě. Mezi hosty slavnosti se zatím proplétá tajemná dívka v černém.
romány
Ukázky

Pohyby ledu

150 Kč
Vypravěčka
(9x)
Sage pochází z rodiny s židovskými kořeny a její babička přežila holocaust. Ona sama se snaží vyrovnat s jiným traumatem – se smrtí matky. Na skupinové terapii se seznamuje s devadesátníkem Josefem Weberem.
romány
Ukázky

Vypravěčka

279 Kč
Císařská vyhlídka - 30%
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit, zvláště ve chvíli, kdy se její sestra s manželem přesouvají do Toskánska, kde zdědili rodinné sídlo...
romány
Ukázky

Císařská vyhlídka

189 Kč
132 Kč
Tady byla Britt-Marie
(17x)
Román o tom, jak se lidé ztrácejí, zamilovávají a kopou do všeho, co je kulaté.
romány
Ukázky

Tady byla Britt-Marie

199 Kč
Ráj a peklo
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
Než vybledne den
Dojemný příběh o vztahu Emy a její maminky Nory a o touze mít i ve stáří u sebe blízkého člověka. Nora si v seniorském věku najde přítele Josefa, z kterého se ale vyklube vypočítavý muž, kterému jde jen o to získat Nořin majetek a co nejrychleji se jí zbavit.
romány
Ukázky

Než vybledne den

179 Kč
Tanec se sluncem
Když Sadie Harlanová navštíví svou dceru Lauren na letní stáži v Yosemitském národním parku, zdá se, že konečně zapomene na rozpadající se manželství a prázdné hnízdo, které zanechala doma.
romány
Ukázky

Tanec se sluncem

209 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>