Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
romány

Krok do jiného času - 20%
Výbor z nejlepších povídek oblíbené autorky Barbary Erskinové.
romány
Ukázky

Krok do jiného času

279 Kč
223 Kč
Nová životní kapitola Amy B. - 20%
Amy Bylerová je upracovaná, nedoceněná a (skoro) svobodná matka. Když se však objeví její (skoro) bývalý manžel, pronásledovaný pocitem viny, a nabídne se, že se o děti na nějaký čas postará, Amy váhá. Malá přestávka by jí prospěla, ale dokáže být bez dětí? A co si počnou děti bez ní? Zvládne se o ně jejich otec postarat? Nakonec se nechá přesvědčit a vyrazí z pensylvánského venkova na knihovnickou konferenci do města, které nikdy nespí. Do New Yorku.
romány
Ukázky

Nová životní kapitola Amy B.

305 Kč
244 Kč
Růže a čokoláda - 20%
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
romány
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
207 Kč
Sicilští lvi - 20%
(3x)
Velkolepý i niterný příběh o cestě k bohatství a moci jedné z nejbohatších italských rodin.
romány
Ukázky

Sicilští lvi

339 Kč
271 Kč
Tanečnice - 20%
Tara je talentovaná ukrajinská tanečnice, která má před sebou zářivou kariéru. Nechybí jí zápal pro věc ani vytrvalost. Poté co se z Doněcka stane válečná zóna, musí uprchnout do České republiky a živit se tam za nelidských podmínek v bezútěšném prostředí jako dělnice.
romány
Ukázky

Tanečnice

279 Kč
223 Kč
Úkryt před světlem - 20%
V současnosti, do níž podivně zasahují stopy dějů dávno minulých, se odehrává dramatický příběh z pobřežního městečka v panství Essex. V 17. století tu fanatický kněz Hopkins pořádal hony na čarodějnice. Jednou z jeho četných obětí se stala bylinářka Líza.
romány
Ukázky

Úkryt před světlem

249 Kč
199 Kč
Život plný iluzí - 20%

Čtyři kamarádky se sejdou po letech… a pravda vyplouvá na povrch Aneta má nepříjemné tušení, že v jejím manželství něco nehraje. Ráda by zjistila příčinu, ale musí zároveň řešit problémy v práci a těžko zvladatelnou pubertální dceru.

romány
Ukázky

Život plný iluzí

209 Kč
167 Kč
Někdy je hezké, že mě miluješ - 20%
(1x)
Kamarádky Chloé a Constance jsou každá jiná, obě ale milují knihy, pocházejí z Marinzaku a obě mají potíže s láskou.
romány
Ukázky

Někdy je hezké, že mě miluješ

280 Kč
224 Kč
Spolubydlící - 20%
(2x)
Když svatbou vztah nekončí, ale teprve začíná… Holland Bakkerová má byteček na Manhattanu, nenáročnou asistentskou práci v divadle a touhu stát se spisovatelkou. Už šest měsíců ale nenapsala ani řádku...
romány
Ukázky

Spolubydlící

219 Kč
175 Kč
Báječná léta pod psa - 20%
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
romány
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 76 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>