Nejprodávanější tituly - únor 2021
kariéra

Chystáte se udělat strašnou chybu! - 11%
Seznam osudově špatných rozhodnutí v byznysu je dlouhý: příliš silná či slabá důvěra v inovace, podcenění konkurence, lpění na prodělečných akvizicích... Jsou lídři stojící za kolapsy firem skutečně tak nezkušení, nebo přímo špatní? Určitě ne!
kariéra

Chystáte se udělat strašnou chybu!

359 Kč
319 Kč
Jak správně řídit projekty - 11%
Publikace jednoduchým způsobem objasňuje principy řízení projektů a manažerské práce. Obsahuje praktická cvičení a tipy, které vás provedou problematikou úspěšného řízení projektu od jeho vzniku až po dokončení.
kariéra

Jak správně řídit projekty

296 Kč
263 Kč
Rozbal to naplno! - 11%
Všichni známe pana Bručouna, který si věčně stěžuje, že nic nejde podle plánu – je pondělí, v létě horko, v zimě zima, a když prší, tak je mokro!
kariéra

Rozbal to naplno!

206 Kč
183 Kč
Video-interventions - what future teachers learn - 11%
The book deals with developing the concept of professional vision (noticing and knowledge-based reasoning) among future primary and secondary school teachers of Biology, Mathematics, English as a foreign language, Art, and Social Studies.
kariéra

Video-interventions - what future teachers learn

351 Kč
312 Kč
Jak rychle porozumět druhým - 20%
Nejspíš každý si někdy přál vidět ostatním do hlavy – zjistit, co si myslí, na čem jim záleží, co mají rádi a co naopak nesnáší.
kariéra
Ukázky

Jak rychle porozumět druhým

305 Kč
244 Kč
Mluv jako TED - 20%

Chyťte svým projevem posluchače za srdce! Chcete, aby vás ostatní poslouchali? Abyste zaujali, musíte své nápady umět prodat. To je dovednost, která otevírá bránu ke splnění vašich snů.

kariéra
Ukázky

Mluv jako TED

249 Kč
199 Kč
Moderní time management - 20%
Co kdyby vám jen pár nových návyků pomohlo výrazně zlepšit využití vašeho času? Jak můžete až desetinásobně zvýšit svou produktivitu práce? Naučte se jednoduché triky, díky kterým získáte mnohem více času pro sebe a svou rodinu.
kariéra
Ukázky

Moderní time management

246 Kč
197 Kč
Zlá krev - 11%
(2x)
Jak mohla mladá dívka ošálit protřelé investory ze Silicon Valley, představitele americké armády i média, oslavující ji jako „Steva Jobse v sukních“?
kariéra

Zlá krev

359 Kč
319 Kč
Praktický průvodce opčním obchodováním - 11%
"Tvrdě pracuj a vyděláš si peníze." Zdá se vám to povědomé? Jan Široký vám ve svém bestselleru, který po letech znovu vychází jako kompletní průvodce světem obchodování opcí, ukáže, že tomu může být i jinak.
kariéra

Praktický průvodce opčním obchodováním

260 Kč
231 Kč
Úspěšná prezentace
Potřebujete připravit kvalitní prezentaci a nevíte, jak na to? Chcete vytvářet působivější a modernější prezentace než dosud? Máte obavy ze samotného průběhu svého vystoupení? Rádi byste působili přesvědčivě a profesionálně?
kariéra

Úspěšná prezentace

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 100 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>