Nejprodávanější tituly - únor 2021
kariéra

Cesta k sobě aneb Jak využít potenciál svůj i organizace
Robert Zagożdżon ve své knize poukazuje na to, jak jsou v životě důležité konání a odvaha, abychom dosáhli nějaké změny. To samé platí i o rozhodnutích, která každodenně činíme. Jsou to ty nejdůležitější ctnosti, bez kterých vše ostatní ztrácí na své
kariéra

Cesta k sobě aneb Jak využít potenciál svůj i organizace

44 Kč
Motivace a odměňování pracovníků - 11%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra

Motivace a odměňování pracovníků

269 Kč
239 Kč
Nikdy není pozdě na spokojený tým - 11%
Když se Furman a Ahola v devadesátých letech 20. století rozhodli aplikovat principy krátké terapie zaměřené na řešení v pracovní oblasti, byli v této oblasti světovými průkopníky....
kariéra

Nikdy není pozdě na spokojený tým

194 Kč
172 Kč
Rukověť dobrého interního lektora

Práce učitele je nádherná, protože lidský potenciál je nekonečný, ale ne všichni jej umí využít. Když jim v tom pomůžete, budou si vaši práci cenit nadevše.

kariéra

Rukověť dobrého interního lektora

89 Kč
Jak se stát obchodním zástupcem
Kniha odhaluje způsoby, jakými přemýšlejí ti, kteří si nové zaměstnance vybírají. Ukáže vám, jak se s nimi naladit na stejnou notu a přesvědčit je o vaší užitečnosti a jedinečnosti.
kariéra

Jak se stát obchodním zástupcem

62 Kč
Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů
Naučte se orientovat v lidských vlastnostech a dovednostech! Jste-li manažerem nebo zaměstnancem oddělení lidských zdrojů, je pro vás klíčové umět posoudit schopnosti stávajících i potenciálních kolegů.
kariéra

Kvalitativní diagnostika v oblasti lidských zdrojů

134 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 11%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
kariéra

Přestaňte se v práci stresovat

179 Kč
159 Kč
Dokonalý život - 20%
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
kariéra
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
183 Kč
Emoční inteligence - 20%
Řiďte své emoce – nenechte je, aby řídily ony vás!
kariéra
Ukázky

Emoční inteligence

212 Kč
170 Kč
Síla jednoduchosti - 20%
(1x)
V jádru této prosté audioknihy se nachází klíč k mnoha zápasům, které den co den svádíme, počínaje naší snahou o produktivnost a dosahování cílů přes úsilí o zachování našeho zdraví a dobré kondice.
kariéra
Ukázky

Síla jednoduchosti

369 Kč
295 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 100 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>