Nejprodávanější tituly - únor 2021
romantika

Zlatá střední cesta - 20%
Lily do Montany jela ráda i nerada. Na jedné straně ji těšilo, že si může udělat výlet na unikátní ekologicky řízený ranč, ale na druhé straně se s její cestou pojilo tolik nepříjemných povinností, že by si ji ráda odpustila.
romantika
Ukázky

Zlatá střední cesta

69 Kč
55 Kč
Benátský aristokrat - 20%
(2x)
Přišla jsem tě zničit! I tak by se psycholožka Sarina mohla představit Matteovi, italskému šlechtici, jehož se rozhodla správní rada jeho firmy sesadit z funkce ředitele. A Sarinin posudek pro něj měl být rozsudkem…
romantika
Ukázky

Benátský aristokrat

69 Kč
55 Kč
Iluze - 20%
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
romantika
Ukázky

Iluze

179 Kč
143 Kč
Jedna noc s ním - 20%
(5x)
Jedna noc s ním jí změní život… Maggie Reillyová nemá času na rozdávání. Pracuje jako servírka, jako dobrovolnice pomáhá dětem v centru pro mládež a studuje vysokou školu.
romantika
Ukázky

Jedna noc s ním

199 Kč
159 Kč
Nepřítel milencem? - 20%
Regina si našla práci v Montaně, aby se dostala blíž k k Devonovi Salazarovi, neboť potřebovala zjistit co nejvíc informací o knize, kterou vydal jeho již zemřelý otec. Ta kniha velmi neblaze zasáhla její rodinu a způsobila její rozpad.
romantika
Ukázky

Nepřítel milencem?

69 Kč
55 Kč
Odvrácená tvář lásky - 20%
(5x)

Neptej se na minulost a nepočítej s budoucností... Dvě jasně daná pravidla. Jak dlouho ale můžou fungovat v lásce? Když se vysokoškolačka Tate Collinsová na čas přestěhuje ke svému staršímu bratrovi a seznámí se s jeho kamarádem, pilotem Milesem Archerem, není to rozhodně láska na první pohled.

romantika
Ukázky

Odvrácená tvář lásky

209 Kč
167 Kč
Safírový emír - 20%
Byla zábavná, byla vtipná a byla sexy. A rozhodně se nenechala okouzlit jeho majetkem a postavením. Takové ženy „safírový emír“ Tádž neznal. A nebylo proto divu, že Lucy propadl. Bohužel emírové žijí v jiném světě než normální smrtelníci.
romantika
Ukázky

Safírový emír

69 Kč
55 Kč
Vášnivé touhy - 11%
(1x)
Lady Hero Battenová, sestra vévody z Wakefieldu, je hrdá na svou dokonalost. Tu chce ještě posílit sňatkem s markýzem z Mandevillu, atraktivním mužem, členem parlamentu a dobrým přítelem jejího bratra vévody.
romantika

Vášnivé touhy

314 Kč
279 Kč
Vytoužený polibek - 11%
Milostná historizující romance se odehrává na skotské Vysočině.
romantika

Vytoužený polibek

251 Kč
223 Kč
Zlatý střevíček - 20%
(1x)
Ta žena byla všechno, co Alessio nechápal a odmítal. Ale protože bez ní by nedostal to, co patřilo jeho rodině, rozhodl se, že si ji vezme za manželku. Ten muž byl všechno, co Beth nesnášela a nenáviděla.
romantika
Ukázky

Zlatý střevíček

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 398 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 40 > >>