Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
učebnice - vzdělání

Kryštof Kolumbus A1/A2 - 20%
Mořeplavec Kryštof Kolumbus se celý svůj život mýlil. Jeho kreslené mapy byly značně nepřesné, výpočty cest po moři velmi hrubé. Dokonce když se vylodil na břehu Ameriky, myslel si, že je na ostrovu, který patří Číně.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Kryštof Kolumbus A1/A2

159 Kč
127 Kč
Medicínská biofyzika - 20%
Aktualizované a přepracované vydání základní učebnice nezbytné pro absolvování prvních ročníků lékařských, popřípadě nelékařských zdravotnických fakult, ale i přírodovědných a technických oborů.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Medicínská biofyzika

552 Kč
442 Kč
Nová čítanka IV. k Literatuře v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší ukázky z děl autorů uvedených v učebnici Nová literatura v kostce pro SŠ. Je určena studentům středních škol, ale nejen jim.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nová čítanka IV. k Literatuře v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Nová matematika v kostce pro SŠ - 20%
Oblíbená řada učebnic ve zbrusu novém vydání! Publikace přináší přehled středoškolské matematiky „ v kostce“, tedy stručně, přehledně a názorně.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nová matematika v kostce pro SŠ

179 Kč
143 Kč
Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2 - 20%
Psal se rok 1886, kdy z pera sira Arthura Conana Doyla vyšel první příběh o Sherlocku Holmesovi. Knižně povídka uviděla svět následující rok a od té doby se základna fanoušků brilantního detektiva s pozoruhodnými schopnostmi rozrůstala a nepřestala růst až do dnešního dne.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Příběhy Sherlocka Holmese B1/B2

199 Kč
159 Kč
Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů - 20%
Publikace určená studentům pedagogických oborů prezentuje obecnou, vývojovou, pedagogickou a sociální psychologii se zaměřením na mladší a starší školní věk dítěte.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Psychologie - Pro studenty pedagogických oborů

339 Kč
271 Kč
Somatologie - 20%
Druhé vydání učebnice somatologie pro žáky SZŠ a zdravotnických oborů na jiných středních školách.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
Somatologie - 20%
Druhé vydání pracovního sešitu navazujícího na učebnici Somatologie pro střední zdravotnické školy je určeno žákům SZŠ a zdravotnických lyceí.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Somatologie

254 Kč
203 Kč
Větné rozbory expres - 20%
Větné rozbory expres společně s úspěšnou publikací Český pravopis expres si kladou za cíl pomoci žákům 2. st. ZŠ a studentům SŠ při přípravě na všechny záludné zkoušky, ale hlavně orientovat se dobře v rodném jazyce. Najdou zde vysvětlení všech základních pojmů užívaných při rozborech vět jednoduchých nebo souvětí.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Větné rozbory expres

149 Kč
119 Kč
Začínáme s italštinou - 20%
Seznamte se hravou formou s italštinou a poznejte blíže obyvatele Apeninského poloostrova a jejich kulturu. * Naučte se základní slova a výrazy. * Obohaťte si slovní zásobu pomocí cvičení a zábavných her. * Osvojte si nejdůležitější pravidla výslovnosti.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Začínáme s italštinou

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 123 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 13 > >>