Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
beletrie

No a já - 20%
(8x)
Lou Bertignakové je třináct let, má IQ 160 a v hlavě mraky otázek. Pozoruje lidi, sbírá slova, provádí různé pokusy, hltá encyklopedie. Dva školní ročníky přeskočila. Ve třídě je nejmladší a nejmenší, ale dělá si největší starosti.
beletrie
Ukázky

No a já

179 Kč
143 Kč
Oceán na konci cesty - 20%
(5x)
Sussex, Anglie: vypravěč středního věku se kvůli pohřbu vrací do kraje svého dětství. Táhne ho to ke statku na konci vesnické cestičky, kde ve svých sedmi letech potkal nanejvýš pozoruhodnou dívku, Lettie Hempstockovou.
beletrie
Ukázky

Oceán na konci cesty

278 Kč
222 Kč
Urozená hospodyně - 20%
(1x)
Aby se Nancy nemusela provdat z donucení, otočí se zády ke své hraběcí rodině, uprchne z domova a chce začít pracovat jako kuchařka a hospodyně. Při dlouhé cestě na sever najde nedaleko hostince zraněného muže.
beletrie
Ukázky

Urozená hospodyně

109 Kč
87 Kč
V ledovém sevření - 20%

V ledovém sevření uvězněná vesmírná loď skrývá hrozbu i naději pro celé lidstvo. Když automatická průzkumná sonda na vzdálené planetě Marzanna-3 nalezne téměř nepoškozenou průzkumnou loď Fridtjof Nansen, lidstvu se nabídne šance, na kterou čeká už mnoho let.

beletrie
Ukázky

V ledovém sevření

279 Kč
223 Kč
Boháč z Park Avenue - 20%
(3x)

Začalo to jako obyčejný den. Pak přišla drobná autonehoda. Chlap, s kterým jsem se srazila, řídil drahý vůz a byl naprosto okouzlující. Bohužel to byl také naprostý pitomec.

beletrie
Ukázky

Boháč z Park Avenue

249 Kč
199 Kč
Vrchol vulkánu - 20%
(2x)
Třiadvacet nejlepších povídek, které od první do poslední vyhrály významné ceny, vychází v jediném svazku a spolu s tím se v českém překladu poprvé šířeji představuje vskutku neobyčejný prozaik.
beletrie
Ukázky

Vrchol vulkánu

348 Kč
278 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

beletrie
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Pravomil Raichl - 20%
Pravomil Raichl se na začátku 2. světové války, při pokusu o překročení hranice Sovětského svazu, dostal do Gulagu, pak jako československý voják bojoval a došel z Buzuluku až do Československa.
beletrie
Ukázky

Pravomil Raichl

199 Kč
159 Kč
Němci - 20%
(23x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
beletrie
Ukázky

Němci

259 Kč
207 Kč
Dívka v červeném - 20%
(1x)
V lese se může stát cokoliv. A Lauren do takového temného lesa vstoupila… A nikomu nezáleželo na tom, že v lese může číhat vlk! Tím vlkem byl Dominik, muž, jehož měla Lauren najít a přivést s sebou.
beletrie
Ukázky

Dívka v červeném

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>