Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2021
detektivky

Sherlock Holmes ve státních službách - 11%
Čtyři mikrofony, u kterých se střídají herci, kout pro ruchaře a muzikanti strčení v díře ... Naposledy se takhle u nás rozhlasová hra vysílala v roce 1948. Retro spojení snad nejklasičtější detektivky a dřevního způsobu natáčení.
detektivky

Sherlock Holmes ve státních službách

206 Kč
183 Kč
V pasti lží - 11%
(4x)
Psychologický thriller autorky bestselleru Za zavřenými dveřmi!
detektivky

V pasti lží

314 Kč
279 Kč
Vražda na faře - 11%
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?
detektivky

Vražda na faře

269 Kč
239 Kč
Zločin na Bezdězu - 11%
(1x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
detektivky

Zločin na Bezdězu

314 Kč
279 Kč
Ďáblův sluha - 11%
Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti víře.
detektivky

Ďáblův sluha

314 Kč
279 Kč
Deset malých černoušků - 11%
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze na sedmi discích ve formátu CD audio.
detektivky

Deset malých černoušků

359 Kč
319 Kč
Maigret - Noc na křižovatce

Jeden z nejdramatičtějších případů komisaře Maigreta. V garáži na opuštěné křižovatce padesát kilometrů za Paříží leží mrtvola, jenže podezřelý se ne a ne přiznat.

detektivky

Maigret - Noc na křižovatce

179 Kč
Muž, který hledal svůj stín - 11%
(3x)
Lisbeth Salanderová si odpykává kratší trest v ženské věznici Flodberga a marně se snaží vyhnout konfliktu se spoluvězeňkyněmi.
detektivky

Muž, který hledal svůj stín

314 Kč
279 Kč
Půlnoční slunce - 11%
(3x)
V sedmdesátých letech 20. století se na dalekém severu Norska usadili příslušníci laestadiánského hnutí. Jejich domovem se stala opuštěná vesnice Kasund kdesi ve Finnmarce. Izolace není na škodu, neboť jejich životy jsou svázány přísnými pravidly.
detektivky

Půlnoční slunce

260 Kč
231 Kč
Sál smrti - 11%
Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.
detektivky

Sál smrti

305 Kč
271 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 90 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>