Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
děti a mládež

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

děti a mládež
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

děti a mládež
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Poselství jednorožců – komplet - 20%
Vydejte se za dobrodružstvím do Lilandgarie, země posvátných jednorožců! Jednorožci jsou ztělesněním dobra, a dokud drží pohromadě, nemá zlo šanci. Černý čaroděj se však chce zmocnit jednoho z nich a ovládnout celou zemi. Do Lilandgarie se proto vracejí elfové, aby pomohli zachránit dobro.
děti a mládež
Ukázky

Poselství jednorožců – komplet

349 Kč
279 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

děti a mládež
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Stříbrné perutě: Dědička světla - 20%
(1x)

Magie, láska, napětí Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí.

děti a mládež
Ukázky

Stříbrné perutě: Dědička světla

249 Kč
199 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
děti a mládež
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Ukradené štěně - 20%
Malý detektiv je tu do třetice! A tentokrát je mu obzvlášť těžko! Blíží se Vánoce, v městečku je trh a Frantík míří i s Kazánkem podívat se na rozsvěcení velkého ozdobeného stromu.
děti a mládež
Ukázky

Ukradené štěně

189 Kč
151 Kč
Valentýnka a daleké kraje - 20%
Kdo už Valentýnku zná, ví, že je to holčička s nevšedními nápady. A na ty netrpělivě čekají její nejlepší kamarádi Jonáš, Péťa a Zuzka. Valentýnka jim vždycky zazpívá a zahraje na klávesy svou písničku, pes Hugo vesele zaštěká a hned se všichni s chutí pustí do nové hry. Jsou prázdniny, a tak se tentokrát Valentýnka rozhodla, že si děti společně založí cestovní kancelář. To bude zábava! Jenže nečekaně se objeví někdo, kdo má o nabídku zájezdu této cestovky opravdu zájem… Volné pokračování knížky Valentýnka a narozeniny
děti a mládež
Ukázky

Valentýnka a daleké kraje

179 Kč
143 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 20%
(1x)
Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.
děti a mládež
Ukázky

Víš, že tě potřebuju?

249 Kč
199 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích - 20%
Lottie Pumpkinová je obyčejná holka, která touží po tom stát se princeznou.Ellie Wolfová je princezna, která chce být obyčejnou holkou. Osud je svedl dohromady, ony šly svým přáním vstříc a své role si jednoduše prohodily.Staly se z nich nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall.
děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 216 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 22 > >>