Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
humor

Doktor Proktor a vana času - 20%

Doktor Proktor a jeho dva malí asistenti na výpravě do minulosti Líza a Bulík z Dělové ulice obdrží jednoho dne šifrovanou pohlednici od doktora Proktora. Že by mu hrozilo nebezpečí? Brzy vyjde najevo, že jej do nových patálií uvrhl jeho vlastní vynález – vana času.

humor
Ukázky

Doktor Proktor a vana času

249 Kč
199 Kč
Dvacet jedna pravd o lásce - 20%
(5x)
Knihkupec Dan Mayrock je sympatický neurotik sžíraný mnoha vnitřními nejistotami. Na radu psychologa si svůj svět začal organizovat do seznamů, a tak životem prochází s tužkou v ruce a neustále si všechno katalogizuje.....
humor
Ukázky

Dvacet jedna pravd o lásce

248 Kč
198 Kč
Jací jsou? - Irové - 20%
Ostrov jménem Irsko je pro nezasvěcené diplomatickým minovým polem. Tato publikace vám pomůže šarmantním Irům porozumět. Zábavnou formou seznamuje s jejich životním stylem, hodnotami a tradicemi.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Irové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Norové - 20%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Norové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Skotové - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Skotů vás vážně i humornou formou seznámí s jejich životním stylem. Dozvíte se, jací Skotové jsou, jak se baví, jak funguje skotská rodina a společnost vůbec.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Skotové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Španělé - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
humor
Ukázky

Jací jsou? - Španělé

119 Kč
95 Kč
Muž odnaproti, který mě převezl - 20%
(2x)

Forrest Gump i Baron Prášil se můžou jít zahrabat. Humoristický román slovenského autora. Nečekané dědictví v podobě starého domu a rozpadlé požární zbrojnice přivádí Marka do bohem zapomenuté vesničky. Tam se v sérii neuvěřitelných událostí zaplétá do místních intrik a vyprávění obecního podivína, jehož příběh je tak bizarní, že nemůže být pravdivý.

humor
Ukázky

Muž odnaproti, který mě převezl

179 Kč
143 Kč
Neviděla jsem tě přicházet - 20%
Zara procestovala svět a nikde se necítí doma. Jim nikdy neopustil Liverpool a má pocit, že v životě nic nezažil. Jejich životy se střetnou, když se Jim raduje z nečekané výhry a vidiny lepšího života..
humor
Ukázky

Neviděla jsem tě přicházet

322 Kč
258 Kč
Olinka a kouzelná truhla - 20%
(1x)
Šestiletá Olinka jede na prázdniny k dědečkovi do Vehlovic. Že by se ale těšila? O tom vůbec nemůže být řeč. Děda je pěkný mrzout a nejradši by jen chodil na ryby, díval se na televizi a jedl párky.
humor
Ukázky

Olinka a kouzelná truhla

189 Kč
151 Kč
Proč je mámě všechno u ***! - 20%
Mámina sladká děťátka dospěla do klátících se teenagerů a místo dohadů, kdo by vyhrál v souboji mezi dračím jezevcem a ninja koněm, tráví noci na Snapchatu a dorozumívají se výhradně posunky a vrčením.
humor
Ukázky

Proč je mámě všechno u ***!

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 118 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 12 > >>