Nejprodávanější e-knihy - únor 2021
humor

Slepičí polévka pro duši - Co ten pes zase provedl? - 20%
Co to ten pes zase provedl? V této zábavné kolekci příběhů o našich psích společnících rozpoznáte i toho svého. Najdete tu kapitoly o psech, kteří zachraňují životy, i o těch, kteří pomohli lidem v uzdravení.
humor
Ukázky

Slepičí polévka pro duši - Co ten pes zase provedl?

239 Kč
191 Kč
Tati, už tam budem? - 20%
(1x)
Děti Vojtěcha Bernatského pomalu rostou, ale jak se zdá, z roztomilých výtržností jen tak nevyrostou. Vtipný deník populárního sportovního moderátora plný rodinných dobrodružství hledá odpovědi na zásadní otázky....
humor
Ukázky

Tati, už tam budem?

209 Kč
167 Kč
Teta to plete - 20%
Teta Běta ráda plete. Svetry, čepice, rukavice i šály. A taky pohádky. Když se teta pustí do jejich vyprávění, nestačí Šárka s Vašíkem kulit oči. V tetiných pohádkách Červená karkulka potká v lese jelena se zlatými parohy, Popelka leze na strom a hledá světýlko, Sněhurka trpaslíkům vaří ze známého hrnečku kaši a probuzení Šípkové Růženky je přímo k neuvěření.
humor
Ukázky

Teta to plete

149 Kč
119 Kč
Usoužená hlava šamana - 20%
Na samém úsvitu věků žije mladý šamanův pomocník, jemuž se říká Tytam (obvykle ve spojení: „Hej, tytam!“). Žije dobře, spokojený se svojí zbytečností pro lidskou společnost či historii.
humor
Ukázky

Usoužená hlava šamana

89 Kč
71 Kč
Už zase sloužím o Vánocích - 20%
Už zase sloužím o Vánocích je milostný dopis všem, kteří tráví sváteční čas na frontě státního zdravotnictví, tahají kostičky Lega a dřevěné kuličky dětem z nosu a ošetřují popáleniny z prskavek, a to všechno v tom nejnádhernějším období roku.
humor
Ukázky

Už zase sloužím o Vánocích

179 Kč
143 Kč
Vtipy pro děti o zvířatech - 20%
Smích léčí a soužití se zvířaty také, anebo alespoň s většinou z nich, a v této knížce děti najdou obojí - legraci i oblíbená zvířata. Některé vtipy děti snad potěší i rozesmějí, a zvířaty se to zde jenom hemží – zahafají na vás psi všech možných ras, hřbet si protáhnou větší i menší kočky, zadupou na vás licho- i sudokopytníci, několikrát se oženete po hmyzu a určitě budete fandit hlemýžďům při jejich nekonečných cestách…
humor
Ukázky

Vtipy pro děti o zvířatech

119 Kč
95 Kč
Záchranná brzda - 20%
Zatáhnete za táhlo, ozve se rána, syčení a vlak prudce brzdí. Přiběhne vlakvedoucí, a v tomto okamžiku teprve začíná ta pravá legrace. To věděl už vojín Josef Švejk.
humor
Ukázky

Záchranná brzda

99 Kč
79 Kč
Zpovědi trosky po čtyřicítce - 20%
(2x)
Kniha pro každou ženu, které někdy dělalo starosti, že se její život nevyvíjí podle plánu.
humor
Ukázky

Zpovědi trosky po čtyřicítce

269 Kč
215 Kč
Bílí baroni ani bílý plášť nezakryje zelené mozky - 20%
(1x)
Fakulta vojenské lékařské školy v Hradci Králové je dějištěm úplného ohňostroje gagů, skečů a absurdních situací.
humor
Ukázky

Bílí baroni ani bílý plášť nezakryje zelené mozky

209 Kč
167 Kč
Deník malého poseroutky - 20%
(2x)

Greg Heffley není žádný béčko! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně.

humor
Ukázky

Deník malého poseroutky

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 118 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>