Nejprodávanější hudba - únor 2021

Jailbreak
ailbreak je šesté studiové album irské hard rockové skupiny Thin Lizzy, vydané v roce 1976.

Jailbreak

800 Kč
Jdeme na Ježka
Zpěvák, hudebník a herec Ondřej Ruml patří k jistotám naší hudební scény. Zaujal už svým studiovým debutem, odvážným albem Proměna.

Jdeme na Ježka

314 Kč
Kdyby tisíc klarinetů / Starci na chmelu
Písničky ze dvou kultovních českých filmových muzikálů šedesátých let.

Kdyby tisíc klarinetů / Starci na chmelu

316 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.

Kráska a zvířený prach

764 Kč
Křídla
Na novém albu Ireny Budweiserové spolupracoval vynikající kytarista a zpěvák Jakub Racek. Je zde tak zúročena více jak čtyřletá spolupráce, tak jak ji mohou znát návštěvníci jejich koncertů.

Křídla

269 Kč
Love Songs
Po svém odchodu z Deep Purple založil zpěvák David Coverdale v roce 1978 rockovou formaci, která podobně jako Deep Purple vycházela z hard rocku, ale kladla větší důraz na líbivé melodie.

Love Songs

413 Kč
Love zdar!
Druhé album písničkáře Honzy Jíchy s doprovodnou kapelou přináší čtrnáct nových písní, postavených na promyšlených a vtipných textech, nejednou vysoce oceněných jako špička svého žánru.

Love zdar!

225 Kč
McCartney III
Paul McCartney, známý pro své fantastické muzikantské schopnosti, vydal neplánované album, které celé napsal, produkoval a nahrál v kovidovém roce 2020.

McCartney III

800 Kč
Moravské setkání
Historické, ojedinělé a neopakovatelné setkání zpěváka kultovních The Residents Randyho Rose s českou alternativní legendou Už Jsme Doma. Písně z tohoto alba byly předvedeny v Moravském divadle v Olomouci v roce 2010.

Moravské setkání

269 Kč
Morricone Segreto
Nové album Morricone - Segreto obsahuje sedm dosud nevydaných skladeb světoznámého italského oscarového skladatele, Ennia Morriconeho, který zemřel v roce 2020 ve věku 91 let.

Morricone Segreto

395 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 194 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 20 > >>