Nejprodávanější e-knihy - únor 2021

Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Údolí
(3x)
Malá vesnice v srdci Pyrenejí je následkem sesuvu půdy naprosto odříznutá od okolního světa. Obyvatelé, uvěznění v údolí, jsou otřeseni řáděním sériového vraha, který za sebou nechává oběti znetvořené až neuvěřitelně krutým způsobem.
Ukázky

Údolí

389 Kč
Spiknutí oběšenců
(5x)
Poblíž Benešova u Ploučnice buduje pro panovníka bratranec Marka z Vartemberka hrad Ostrý. Od počátku stavbu provázejí potíže, a proto Marek požádá o pomoc svého švagra Oldřicha z Chlumu.
Ukázky

Spiknutí oběšenců

199 Kč
Aristokratka u královského dvora
(15x)
Již pátý díl série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce".
Ukázky

Aristokratka u královského dvora

179 Kč
Anděl v podsvětí
(2x)
V Praze zuří mor a císař Rudolf II. se s celým dvorem přestěhoval do Plzně. Pověst tohoto mravopočestného, panovníkovi oddaného města však ohrožuje série zločinů.
Ukázky

Anděl v podsvětí

298 Kč
M+ B+ M
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
V náruči temného prince
(3x)
Mohl se tomu bránit, jak chtěl, stejně Ares nedokázal nikdy překročit svůj stín. A to, že je pyšný a sebevědomý princ a budoucí král, dýchalo z každého jeho kroku. Mohla se snažit chovat jako dáma, Pia vždy zůstala tím, čím vždy byla.
Ukázky

V náruči temného prince

69 Kč
Romance na Dunaji
(1x)
Po schodech sestoupila tajemná princezna… a pro prince, řeckého milionáře Giannise, se svět proměnil. Jenže ta princezna měla i jméno – Tabitha – a byla to… popelka. Vlastně pokojská v Giannisově hotelu.
Ukázky

Romance na Dunaji

69 Kč
Stalo se při zásnubách
(1x)
Leonora vstoupila do toho sálu, aby se zasnoubila s jedním mužem – a stačilo několik hodin, aby se stala milenkou jiného! Byla to věc cti. Byla to věc povinnosti… A byla to vášeň! Pro Gabriela byla Leonora ideální.
Ukázky

Stalo se při zásnubách

69 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>