Nejprodávanější e-knihy - únor 2021

Černá hra
(5x)
Drsný thriller z krvavých devadesátých let líčící dramatické osudy členů podsvětí. Krátce po Sametové revoluci zavládlo ponuré období – smrt nikdy nebyla daleko a dařilo se všem druhům svinstva.
Ukázky

Černá hra

198 Kč
Dívka v ledu
(13x)
Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit.Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu. A není jediná. Skvělý thriller s nečekanou zápletkou, který nedokážete odložit!
Ukázky

Dívka v ledu

382 Kč
Etika v podnikání a hodnoty trhu
Publikace uznávaných autorů přináší nový a hlubší pohled na možnosti a limity trhu včetně uplatnění etických hodnot, norem a standardů. Představuje aktuální metody a nástroje etického řízení, které jsou v české odborné literatuře dosud málo známé.
Ukázky

Etika v podnikání a hodnoty trhu

246 Kč
Hluboká práce
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
Intenzivní medicína
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
Ukázky

Intenzivní medicína

1 800 Kč
Já, Claudius
Robert Graves čerpá z děl římských historiků – Plutarcha, Suetonia a Tacita – a s pochopením, soucitem, bravurou, erudicí, spisovatelským umem i přiměřenou dávkou literární licence vykresluje císaře, jehož okolí považovalo za hlupáka, jako prohnaného
Ukázky

Já, Claudius

248 Kč
Když se řekne komunitní práce
Publikace shrnuje hlavní principy a modely komunitní práce, sleduje vývoj komunitní práce od konce 19. století, specifika v Českých zemích a zmiňuje etapy komunitní práce ve 20. století.
Ukázky

Když se řekne komunitní práce

120 Kč
Královna ohně
(2x)
Třetí díl trilogie Stín krkavce.
Vélin Al Sorna musí pomoci vrátit Říši Královně.
Ukázky

Královna ohně

299 Kč
Mít vše hotovo
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
Na cestě
Nový překlad románu z roku 1957, který autorovi přinesl obrovskou popularitu i uznání kritiky a učinil z něj legendu. Horečně chrlený text odráží autenticitu svobodného života, nesvazovaného konvencemi průměrnosti.
Ukázky

Na cestě

198 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100