Nejprodávanější e-knihy - únor 2021

Ví o tobě
(2x)
Nevěřte této knize, nevěřte tomuto příběhu, nevěřte ani sami sobě. A ať se děje cokoliv, neprozraďte konec!
Ukázky

Ví o tobě

254 Kč
Vývoj jazykových schopností
Kniha nabízí aktuální poznatky o raných fázích vývoje jazyka a popisuje rozvoj jednotlivých jazykových schopností (slovní zásoby, schopností gramatických a fonologických) a jejich vzájemný vztah.
Ukázky

Vývoj jazykových schopností

254 Kč
Vzpoura goliardů - 30%
(2x)
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...
Ukázky

Vzpoura goliardů

199 Kč
139 Kč
Antropoložka na Marsu
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
Černá hra
(5x)
Drsný thriller z krvavých devadesátých let líčící dramatické osudy členů podsvětí. Krátce po Sametové revoluci zavládlo ponuré období – smrt nikdy nebyla daleko a dařilo se všem druhům svinstva.
Ukázky

Černá hra

198 Kč
Dívka v ledu
(13x)
Její pootevřené rty jako by se chystaly promluvit.Její mrtvé tělo zamrzlé v ledu. A není jediná. Skvělý thriller s nečekanou zápletkou, který nedokážete odložit!
Ukázky

Dívka v ledu

382 Kč
Etika v podnikání a hodnoty trhu
Publikace uznávaných autorů přináší nový a hlubší pohled na možnosti a limity trhu včetně uplatnění etických hodnot, norem a standardů. Představuje aktuální metody a nástroje etického řízení, které jsou v české odborné literatuře dosud málo známé.
Ukázky

Etika v podnikání a hodnoty trhu

246 Kč
Hluboká práce
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
Intenzivní medicína
Čtrnáct let od prvního a jedenáct let od druhého vydání jediné celostátní učebnice oboru intenzivní medicíny uplynulo od okamžiku, kdy vychází vydání nové, kompletně přepracované a v téměř trojnásobném rozsahu.
Ukázky

Intenzivní medicína

1 800 Kč
Já, Claudius
Robert Graves čerpá z děl římských historiků – Plutarcha, Suetonia a Tacita – a s pochopením, soucitem, bravurou, erudicí, spisovatelským umem i přiměřenou dávkou literární licence vykresluje císaře, jehož okolí považovalo za hlupáka, jako prohnaného
Ukázky

Já, Claudius

248 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>