Nejprodávanější Kniha - únor 2021

Tajemství karet
(2x)
Román s přemýšlením o životě a naší existenci v něm, příběh plný fantazie, dobrodružství a napětí, ale i poučení a údivu nad světem.
Ukázky

Tajemství karet

314 Kč
Tvýma očima
(2x)
Poté, co se jeho přítel Simon pokusí o sebevraždu, navštíví Petr kliniku, která by snad mohla Simonovi pomoci. Na klinice zkoumají hlubinné kontakty mezi lidmi a vyvinuli epochální metodu skenování mozku.

Tvýma očima

268 Kč
Unorthodox
(3x)
Deborah prožila celý svůj život ve fanatické náboženské sektě chasidských Židů v americkém Williamsburgu.

Unorthodox

350 Kč
Útěk do divočiny
Ihned poté, co Christopher McCandless dostudoval vysokou školu, věnoval všechny své peníze na dobročinné účely, sbalil si věci a začal se toulat po Americe.

Útěk do divočiny

338 Kč
Velký nivelizátor
Od dob, kdy lidé začali obdělávat půdu, chovat hospodářská zvířata a předávat své úspory příštím generacím, stala se ekonomická nerovnost určujícím rysem naší civilizace.

Velký nivelizátor

628 Kč
Venkovské sídlo 3 - Časy se mění
Zdá se, že na venkovském sídle nastávají klidné časy. Franziska našla starý domov a ve Waltrovi svou velkou lásku.

Venkovské sídlo 3 - Časy se mění

99 Kč
Vzdorující demokracie
(1x)
Kniha se v jednotlivých kapitolách přímočarým a srozumitelným jazykem zabývá klíčovými faktory současného vývoje Turecka.

Vzdorující demokracie

179 Kč
Yakari a Velký orel
Yakari je indiánský chlapec, kterému se zdají neobyčejné sny, ve kterých se většinou setkává s Velkým orlem, svým totemovým zvířetem. Ten mu doporučí chovat se tak, aby se mu co nejvíc podobal

Yakari a Velký orel

179 Kč
Z mého severoitalského deníku
„Ano, i jeden polibek může být polibkem smrti. Což je obzvláště tady, ve vroucí Itálii, katastrofa. Emoce a láska se nedají vměstnat jen do žhavých pohledů a slov, cezených přes roušku jako špagety přes sítko...“ Jak prožívá těžkou koronavirovou pandemii v Itálii roku 2020 česká rodina v dolomitském podhůří?

Z mého severoitalského deníku

251 Kč
Za oknem
(1x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
Ukázky

Za oknem

222 Kč
Zobrazuji 911 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 90 91 92 93 94 .. 100 > >>