Nejprodávanější tituly - březen 2021
přírodní vědy

Co ryba ví?
(1x)
Přemýšlejí ryby? Skutečně mají třívteřinovou paměť? A dokáží rozpoznat lidi, kteří na ně zírají nad hladinou? V knize Co ryba ví? etolog Jonathan Balcombe vyvrací mýty a přináší odpovědi nejen na tyto otázky.
přírodní vědy
Ukázky

Co ryba ví?

116 Kč
Dravci a sovy
Z celého ptačího světa působí dravci a sovy snad nejvíce na naši obrazotvornost. Síla a rychlost dravců imponovala lidem odedávna a dodnes na opeřené vládce vzdušného prostoru pohlížíme s respektem i trochou závisti.
přírodní vědy

Dravci a sovy

179 Kč
Galerie minerálů Vysočiny - 11%
Vysočina je malebný kousek přírody, který oplývá nejenom krásou lesu, rybníku a luk, ale také krásou, co se ukrývá pod zemí. Na Vysočině se totiž nalézají překrásné minerály, které zasluhují náš obdiv a jejich sláva je dnes už světová.
přírodní vědy

Galerie minerálů Vysočiny

585 Kč
520 Kč
Hmyz do kapsy - 11%
Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, obsahuje reprezentativní výběr zástupců široké rodiny hmyzu.
přírodní vědy

Hmyz do kapsy

269 Kč
239 Kč
Hudba prvočísel - 11%
(1x)
Kniha se věnuje historii Riemannovy hypotézy a pokusů o její řešení; přitom jakoby mimochodem probere historii moderní teorie čísel a její dopady, stranou nezůstanou ani filozofické otázky mezí poznání.
přírodní vědy

Hudba prvočísel

448 Kč
398 Kč
Jak bydlí zvířata - 11%
Odklop okénka a nahlédni do různých zvířecích příbytků. Do hnízd v koruně stromů, do podzemních nor, pod mořskou hladinu na korálový útes nebo přímo k vám domů.
přírodní vědy

Jak bydlí zvířata

314 Kč
279 Kč
Moje kniha divokých bylin - 11%
(1x)
Plané byliny a plané plody mají tolik dobrých vlastností! Monika Wurftová, zkušená učitelka bylinkářství, představuje portréty třiceti těch nejzajímavějších tak podrobně, že k jejich poznání a plnému využití postačí jen tato jediná kniha.
přírodní vědy

Moje kniha divokých bylin

269 Kč
239 Kč
Ptáci v parcích a zahradách
Kde žijí lidé, žijí i ptáci. A z tohoto soužití mají obě strany prospěch. Ptáci mohou využít budovy, zahrady či parky k hnízdění a v zimě od lidí dostávají potravu, lidé se zase mohou těšit z milé ptačí společnosti.
přírodní vědy

Ptáci v parcích a zahradách

179 Kč
Spousta, spousta zvířat - 50%
Jsou prťavá, nebo obrovská. Vypadají naštvaně, nebo legračně. Ráda létají, nebo se cachtají ve vodě. Jsou úžasná, mimořádná, zkrátka super! Ať se podíváš kamkoliv, všude jich je spousta. O kom je řeč?
přírodní vědy

Spousta, spousta zvířat

323 Kč
161 Kč
Velká kniha opeřené havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč jsou plameňáci růžoví, proč papuchalk podupává nohama nebo kolikrát za sekundu mávnou kolibříci křídly? To budeš koukat... V knize se skrývají nejen odpovědi na tyto otázky, ale i spousta další zábavy.
přírodní vědy

Velká kniha opeřené havěti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 323 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 .. 33 > >>