Nejprodávanější Kniha - březen 2021
medicína

Rozhovory s Carlem R. Rogersem - 11%
Známý psychoterapeut Carl R. Rogers absolvoval během svého života řadu rozhovorů s významnými osobnostmi nejen psychologie, ale i dalších oborů.
medicína

Rozhovory s Carlem R. Rogersem

347 Kč
308 Kč
Terapie chaosem - 11%
Kniha Terapie chaosem: Pokus o pochopení současné neklidné společnosti nabízí odlišné vnímání chaosu v lidském životě. Je třeba jej přestat vnímat jako negativní narušení panující harmonie, nesoucí s sebou pouze rozostření stávajících hranic.
medicína

Terapie chaosem

264 Kč
234 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 11%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
medicína

Diagnostika a terapie duševních poruch

719 Kč
639 Kč
Diferenciální diagnóza v pediatrii - 11%
Publikace je po odborné stránce velmi dobře hodnocena. Kniha uvádí též obrazy nemocí, které nejsou časté, a umožňuje tak navazovat i mezioborovou spolupráci s dalšími potřebnými lékařskými obory – propojuje pediatry, všeobecné lékaře, dětské chirurgy
medicína

Diferenciální diagnóza v pediatrii

1 169 Kč
1 039 Kč
Doporučený postup diagnostiky a léčby bronchiálního astmatu - 11%
Bronchiální astma patří mezi nejčastější plicní onemocnění. Počet astmatiků v České republice je odhadován na půl milionu osob. Spolu s rozvojem medicíny založené na důkazech se významným způsobem posunuje i diagnostika a léčba astmatu.
medicína

Doporučený postup diagnostiky a léčby bronchiálního astmatu

89 Kč
79 Kč
Lexikon medicum - 11%
Jedna z nejvýznamnějších domácích lékařských publikací – Lexicon medicum – vychází již ve třetím, revidovaném vydání.
medicína

Lexikon medicum

891 Kč
792 Kč
Lymfatické masáže - 11%
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
medicína

Lymfatické masáže

197 Kč
175 Kč
Metodika psychofyzické přípravy na porod
Publikace se zabývá hlavními postupy správného vedení psychofyzické přípravy na porod, její obsahovou náplní, organizací vedení kurzů psychofyzické přípravy na porod.
medicína

Metodika psychofyzické přípravy na porod

89 Kč
Ošetřovatelská péče v diabetologii
Diabetologie pro ošetřovatelskou praxi vznikla hlavně proto, že frekvence diabetu v populaci se neustále zvyšuje. Ve snaze zamezit dalšímu nárůstu je třeba vzdělat v diabetologii nejen lékaře a pacienty samotné, ale i zdravotní sestry.
medicína

Ošetřovatelská péče v diabetologii

89 Kč
Prázdná kolébka
Smrt dítěte je velkým zásahem do psychiky ženy. Na dítě se těšila, počítala s ním ve svém životě, přizpůsobovala mu svou budoucnost. Do této nové budoucnosti byli „zataženi“ i lidé z jejího okolí.
medicína

Prázdná kolébka

89 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 173 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 18 > >>