Nejprodávanější Kniha - březen 2021
medicína

Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky - 11%
Stomatologie či zubní lékařství je v pojetí současné medicíny velmi rozsáhlou vědní disciplínou. Patří k základním medicínským oborům a je nedílnou součástí celkové zdravotní péče, která je populaci poskytována.
medicína

Stomatologie pro dentální hygienistky a zubní instrumentářky

413 Kč
367 Kč
Vedení nových pracovníků v ošetřovatelské praxi
Kniha představuje čtenářům současné informace týkající se oblasti vedení adaptačního procesu u nelékařských zdravotnických pracovníků, například všeobecných sester, fyzioterapeutů, zdravotních laborantů a dalších nelékařských profesí.
medicína

Vedení nových pracovníků v ošetřovatelské praxi

80 Kč
Aplikovaná kineziologie - Základní principy a techniky - 11%
Aplikovaná kineziologie používá diagnostických svalových testů a standardních vyšetřovacích procedur ke zjišťování zdravotních problémů.
medicína

Aplikovaná kineziologie - Základní principy a techniky

340 Kč
302 Kč
Fitness programy z pohledu kinantropologie - 11%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína

Fitness programy z pohledu kinantropologie

441 Kč
392 Kč
Pediatrie - 11%
Základní učebnice v oboru, vynikající svým pojetím, aktuálností, rozsahem i zpracováním. Překlad 6. vydání z roku 2011 úspěšné knihy německé autorky, kterou pod původním názvem Intensivkurs Pädiatrie vydalo nakladatelství Urban & Fischer – Elsevier.
medicína

Pediatrie

1 709 Kč
1 519 Kč
Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky - 11%
(1x)
Proč a jak reaguje tělo na psychickou zátěž? Proč své tělo zneužíváme? Kdo nese vinu za psychosomatické onemocnění? Proč máme strach z psychoterapie?
medicína

Psychosomatika pro lékaře, psychoterapeuty i laiky

179 Kč
159 Kč
Jak překonat panické ataky - 11%
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat.
medicína

Jak překonat panické ataky

269 Kč
239 Kč
Lexikon psychologie - 11%
Kniha umožňuje systematické studium obecné psychologie, a je úvodem do studia psychologie sociální a vývojové. Může být použita jako učebnice.
medicína

Lexikon psychologie

612 Kč
544 Kč
Moderní farmakoterapie v pneumologii - 11%
Farmakoterapie nemocí plic a průdušek prodělává v posledních letech velký rozmach. Terapeutické postupy z posledních 10 let zásadně ovlivňují přístup k mnoha nemocem a často také zásadně mění zdravotní i životní perspektivy pacientů.
medicína

Moderní farmakoterapie v pneumologii

536 Kč
476 Kč
Psychologie hudby v profesionální hudební výchově - 11%
Tento text je určen především studentům hudebních oborů uměleckých škol, kteří si chtějí osvojit základní vědomosti a dovednosti z oblasti hudební psychologie a pedagogiky pro získání tzv. pedagogické aprobace.
medicína

Psychologie hudby v profesionální hudební výchově

132 Kč
118 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 173 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>