Nejprodávanější tituly - březen 2021
dům a zahrada

Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
dům a zahrada
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Jak vypěstovat květnatou louku - 20%
Květnatá louka je domácím, přírodě blízkým porostem. Nabízí alternativu pro ty, kteří více než o často sekaný trávník stojí o pestrý a druhově různorodý prostor k odpočinku v přírodě.
dům a zahrada
Ukázky

Jak vypěstovat květnatou louku

127 Kč
102 Kč
Solární soustavy - 20%
Využití sluneční energie v bytových domech má v souvislosti se snižováním energetické náročnosti přípravy teplé vody a vytápění vysoký potenciál vzhledem k výrazně lepším energetickým a ekonomickým parametrům instalací solární tepelné techniky.
dům a zahrada
Ukázky

Solární soustavy

135 Kč
108 Kč
Velkoplošné sálavé vytápění - 20%
Publikace je určena nejen odborníkům z řad projektantů a prováděcím firmám či stavbyvedoucím, ale i studentům zabývajícími se oblast technických zařízení budov, techniky prostředí staveb a inteligentních budov.
dům a zahrada
Ukázky

Velkoplošné sálavé vytápění

169 Kč
135 Kč
Výcvik psů loveckých plemen - 11%
Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti.
dům a zahrada

Výcvik psů loveckých plemen

314 Kč
279 Kč
Bylinky pro děti a maminky - 20%
(2x)
Knížka je určená pro všechny maminky, které chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své a svých dětí. Publikace je přehledná a především srozumitelná pro české maminky, zaměřuje se na využití fytoterapie a zdravé přírodní stravy.
dům a zahrada
Ukázky

Bylinky pro děti a maminky

365 Kč
292 Kč
Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin - 20%
Kvetoucí rostliny lákají svou krásou každého a může-li si je sám napěstovat a přivést k rozkvětu, je jeho radost i zážitek ještě silnější. A přitom je to tak jednoduché!
dům a zahrada
Ukázky

Rychlení cibulovin, hlíznatých květin a dřevin

127 Kč
102 Kč
Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
dům a zahrada
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
dům a zahrada
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
dům a zahrada
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 191 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>