Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
děti a mládež

Prasátko na útěku - 20%

Rozzlobené prasátko hledá lepší domov Prasátko si spokojeně žilo na malém statku. Ale jednoho dne se statkářka pustila do velkého úklidu, a co se nestalo! hledat novou pěknou měkoučkou bažinku!

děti a mládež
Ukázky

Prasátko na útěku

149 Kč
119 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
děti a mládež
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Protivníci - 20%
(1x)

Pokračování superhrdinské trilogie Renegáti od oblíbené autorky. Ve městě Gatlon City pokračuje nesmiřitelný boj mezi Renegáty a Anarchisty. Nejenže disponují výjimečnými schopnostmi, ale podařilo se jim vyvinout nebezpečnou tajnou zbraň a hrozí, že svět, který doposud znali, spěje k zániku. V turbulentní politické situaci i Nova a Adrian začínají silně zpochybňovat vlastní ideje i city a hranice mezi dobrem a zlem se pomalu stírá.

děti a mládež
Ukázky

Protivníci

279 Kč
223 Kč
Příručka pro nezkušené spisovatele - 20%

Všechno, co potřebuješ vědět o psaní (a nemáš se na to koho zeptat)! Máš touhu psát příběhy, blogy, články, divadelní hry nebo dokonce básně? Tak si pořiď tuhle skvělou příručku!

děti a mládež
Ukázky

Příručka pro nezkušené spisovatele

199 Kč
159 Kč
Renegáti - 20%
(4x)

Ona touží po pomstě, on chce spravedlnost. První kniha dvoudílné série od bestsellerové autorky. Renegáti jsou syndikát lidí s neobyčejnými schopnostmi. Vynořili se z trosek zničené společnosti a zavedli znovu řád tam, kde dosud vládl chaos.

děti a mládež
Ukázky

Renegáti

279 Kč
223 Kč
Řád sladkého sněhuláka - 20%
(1x)
Přemek chodí do páté třídy, má spoustu plánů do budoucna, chtěl by se stát slavným karatistou. Po jednom náročném sportovním soustředění se mu udělá špatně. Odvezou ho do nemocnice a tam se dozví diagnózu – cukrovka.
děti a mládež
Ukázky

Řád sladkého sněhuláka

339 Kč
271 Kč
S malířem kolem Evropy - 20%

Kultovní encyklopedie se vrací! Vzpomínáte si na bohatě ilustrovanou a informacemi nabitou knihu S malířem kolem světa? Její evropská část se dočkala nového vydání! Nesmrtelné obrázky Jiřího Kalouska provedou všechny mladé milovníky zeměpisu Českem, Slovenskem, Německem, Itálií, ale opomenuty nejsou ani malé státečky jako například San Marino nebo Vatikán. Autorem aktualizovaného textu knihy je novinář Petr Švec.

děti a mládež
Ukázky

S malířem kolem Evropy

249 Kč
199 Kč
Táta to motá - 20%
(1x)
Možná že už znáte tetu Bětu, která plete svetry, čepice, rukavice a šály. Nejradši ze všeho však vypráví Šárce a Vašíkovi popletené pohádky. A co jich už bylo! Tentokrát teta Běta nemá čas.
děti a mládež
Ukázky

Táta to motá

149 Kč
119 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

děti a mládež
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
děti a mládež
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 196 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>