Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
děti a mládež

Výprava za diamantovým mečem - 20%

Největší porce dobrodružství ze světa Minecraftu v jedné knize Steve žije svůj poklidný život na farmě. Všechno, co potřebuje k přežití ve světě Minecraftu, je postel, malý dům a jídlo. Jedné noci ale poklidnou idylku naruší útok zombií, které pokoušou a nakazí místního kováře.

děti a mládež
Ukázky

Výprava za diamantovým mečem

429 Kč
343 Kč
Vzkaz na zdi záchodků - 20%
Inteligentní a vtipný Adam si právě vyslechl svou diagnózu: trpí schizofrenií. Vidí a slyší lidi, kteří neexistují, realitu a vidiny nedokáže rozlišit. Když začne chodit do nové školy, doufá, že se o jeho nemoci noví spolužáci nedozvědí.
děti a mládež
Ukázky

Vzkaz na zdi záchodků

198 Kč
158 Kč
Zachráněný Mourek - 20%
Máte rádi zvířátka a dobrodružství? Jste zvědaví, jak to vypadá na záchranné veterinární stanici? Pak si nenechte ujít napínavé příběhy veselé trojice, Amálky, Jáchyma a Robina.
děti a mládež
Ukázky

Zachráněný Mourek

139 Kč
111 Kč
Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích - 20%
Lottie Pumpkinová je obyčejná holka, která touží po tom stát se princeznou.Ellie Wolfová je princezna, která chce být obyčejnou holkou. Osud je svedl dohromady, ony šly svým přáním vstříc a své role si jednoduše prohodily.Staly se z nich nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall.
děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích

259 Kč
207 Kč
Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení - 20%

Vstupte do vzrušujícího světa večírků, politiky a zlých princezen Která holka by se nechtěla stát alespoň na chvíli princeznou? Lottie Pumpkinová o takovém životě snila už mnohokrát. Když se náhodou v internátní škole Rosewood Hall seznámí s Ellií Wolfovou, opravdovou princeznou, zdá se, že splnit si sen nebude až tolik složité.

děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu - Princezna v utajení

249 Kč
199 Kč
Zlobilky - 20%

Také rádi zlobíte rodiče? Přečtěte si o tom, jak se zlobit nevyplácí!  Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala.

děti a mládež
Ukázky

Zlobilky

149 Kč
119 Kč
Kodex lovce stínů - 20%
Kodex lovců stínů je nejlepším přítelem každého mladého lovce stínů, a to již od 13. století, kdy byl publikován poprvé. Nekonečná válka s démony může být velice stresující, a tak není divu, že člověk sem tam pozapomene...
děti a mládež
Ukázky

Kodex lovce stínů

249 Kč
199 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Ty, ty, ty, Matyldo! - 20%
V Matyldině společnosti se budete náramně bavit a chvíli vás možná bude i mrazit v zádech z toho, co ta holka zase vyvádí. Vyprat sešity v akváriu, mluvit tajnou faraonskou řečí, přidusit tatínka, na to je Matylda expert....
děti a mládež
Ukázky

Ty, ty, ty, Matyldo!

167 Kč
134 Kč
Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni - 20%
(2x)
Mír v Araluenu je v ohrožení a nově korunovaný král Duncan se připravuje na válku. Morgarath zatím potají shromažďuje armádu divokých bestií známých jako wargalové. Halt se chystá na zdánlivě nemožný úkol – zdolat Deštné a temné hory, připlížit se nepozorovaně k nepříteli a odhalit jeho temné plány.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň První roky - Bitva na Hackhamské pláni

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 196 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 > >>