Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
řemesla - dílna

Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
řemesla - dílna
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
řemesla - dílna
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč
Kůže - 20%
Názorný průvodce výběrem, šitím, opravami kůže. V první části knihy jsou popsány pomůcky a základní způsoby šití, nýtování a zdobení kůže. Druhou část tvoří postupové návody na vlastnoruční zhotovení opasku, vodítka na psa, závěsného pouzdra ...
řemesla - dílna
Ukázky

Kůže

237 Kč
190 Kč
Povrchové úpravy dřeva - 20%
Zkušená autorka vás seznámí s jednotlivými druhy nátěrových hmot vhodných pro dokončování materiálů na bázi dřeva a se způsoby nanášení ať už jde o lakování, moření, lazurování či lepení.
řemesla - dílna
Ukázky

Povrchové úpravy dřeva

152 Kč
122 Kč
Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
řemesla - dílna
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Solární soustavy - 20%
Využití sluneční energie v bytových domech má v souvislosti se snižováním energetické náročnosti přípravy teplé vody a vytápění vysoký potenciál vzhledem k výrazně lepším energetickým a ekonomickým parametrům instalací solární tepelné techniky.
řemesla - dílna
Ukázky

Solární soustavy

135 Kč
108 Kč
Podlahové vytápění - 20%
Jediná kniha na našem trhu s praktickým návrhem na montáž podlahového vytápění, v níž zkušený autor popisuje srozumitelnou formou vše důležité, co se týká výběru, návrhu, výhod a nevýhod systémů podlahového vytápění.
řemesla - dílna
Ukázky

Podlahové vytápění

110 Kč
88 Kč
Sauna - 20%
Kniha je určená všem zájemcům o stavbu či zřízení sauny i o vlastní saunování.
řemesla - dílna
Ukázky

Sauna

149 Kč
119 Kč
Voda a kanalizace v domě a bytě - 20%
Kniha pojednává o rekonstrukcích a novém zřizování vodovodu a kanalizace v bytových a rodinných domech, rekreačních chatách a chalupách.
řemesla - dílna
Ukázky

Voda a kanalizace v domě a bytě

110 Kč
88 Kč