Nejprodávanější tituly - březen 2021
všeobecné a ostatní

Meditace + CD Flétna pro meditaci - 11%
Již šesté vydání praktické a jasně srozumitelné knihy pro začátečníky i pokročilé, nyní doplněné o CD Flétna pro meditaci. Obsahuje řadu koncentračních a meditačních cvičení a dále odpovědi na mnoho otázek o meditaci.
všeobecné a ostatní

Meditace + CD Flétna pro meditaci

341 Kč
303 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 14%
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
všeobecné a ostatní

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
207 Kč
Učení o pěti prvcích - 11%
Teorie pěti prvků a jejich vzájemných vztahů je základem nejen celé tradiční čínské medicíny, ale i ostatních forem vycházejících z energeticko-informačních základů (celá přírodní medicína, včetně homeopatie a makrobiotiky).
všeobecné a ostatní

Učení o pěti prvcích

178 Kč
158 Kč
Zubní ordinace - 20%
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
všeobecné a ostatní

Zubní ordinace

135 Kč
108 Kč
Co možná nevíte o očkování - 11%

V USA je povinný očkovací kalendář podobný českému. Odmítání očkování má i tam neblahé následky (vyhrožování rodičům, upírání sociálních dávek apod.).

všeobecné a ostatní

Co možná nevíte o očkování

178 Kč
158 Kč
Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři - 11%
(3x)

Naučte se, jak /doma/ léčit a diagnostikovat: běžná nachlazení a chřipky, dětské nemoci, alergie apod. Kniha dále obsahuje kapitolu o tom, jak si vybrat správného pediatra.

všeobecné a ostatní

Jak pečovat o zdraví dítěte... navzdory vašemu lékaři

216 Kč
192 Kč
Medicína indiánských šamanů - 11%
Kniha shromažďuje techniky zastupující původní americké kultury z celé Ameriky, které učí vnitřní dynamice opravdových vztahů a aplikují ji na cestu léčení.
všeobecné a ostatní

Medicína indiánských šamanů

241 Kč
214 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
Publikace obsahuje nejdůležitější základní poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, prevence a podpory zdraví a z oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Výchova ke zdraví

169 Kč
135 Kč
Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření - 11%
Fascie jsou kontinuální pojivovou tkání. Kniha je základním studijním materiálem pro fyzioterapeuty a maséry a nové informace zde jistě najdou i mnozí lékaři.
všeobecné a ostatní

Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření

432 Kč
384 Kč
Makrobiotika, její zakázané komnaty a JÁ - 11%
Kniha vás provede taji východoasijského filozofického učení založeného na udržování rovnováhy mezi póly jin a jang, poodkryje roušku tajemství životního stylu, který prodlužuje lidský život.
všeobecné a ostatní

Makrobiotika, její zakázané komnaty a JÁ

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 234 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 24 > >>