Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
romantika

Tíha osudu - 20%
Strašidelný sen, nám někdy dokáže pořádně zamotat hlavu. A co teprve, když se vám zdá stále ten stejný sen s nádechem tajemna. Přesně tenhle problém má dvaatřicetiletá Karolína, které se zdá častokrát o staré stařeně.
romantika
Ukázky

Tíha osudu

89 Kč
71 Kč
Šťastní lidé čtou a pijou kávu - 20%
(3x)
Dá se vyléčit zlomené srdce? Mladá Pařížanka Diane je přesvědčená, že šťastní lidé čtou a pijou kávu, a proto tak nazve svou kavárnu. Když však při automobilové nehodě zahyne její manžel i malá dcerka, Diane ztratí smysl života.
romantika
Ukázky

Šťastní lidé čtou a pijou kávu

179 Kč
143 Kč
Tajemství hříchu a křídel - 20%
(1x)
Tajemný příběh inspirovaný skutečnými událostmi se začíná rozvíjet v prostředí lidí bez domova. Mladá dívka s těžkým osudem se ocitá na ulici a musí se vypořádat se strastmi každodenního života.
romantika
Ukázky

Tajemství hříchu a křídel

89 Kč
71 Kč
Vzpoura plyšového medvídka - 20%
(2x)
Jitka musí skousnout nevěrníka i ponižující výběrové řízení, které vede její spolužačka Dana. Ta dává Jitce nepokrytě najevo, co si o jejích ne/schopnostech myslí...
romantika
Ukázky

Vzpoura plyšového medvídka

149 Kč
119 Kč
Závazek - 20%
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
96 Kč
Co vyprávěl cizinec
Princezna Valerie se nemohla dočkat vyvrcholení dnešního večera. Už za chvíli bude vyhlášeno její zasnoubení s hrabětem Erikem, už za okamžik všichni přítomní uvidí, jak jí navléká zlatý prsten…
romantika
Ukázky

Co vyprávěl cizinec

30 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Lež o zlatém prstenu
Princ Felix von Merlin stál před důstojnou budovou Mozartea v Salcburku. Tady, na Vysoké škole múzických a výtvarných umění, se seznámí s tajemstvím hudby, která pro něj znamená tak moc.
romantika
Ukázky

Lež o zlatém prstenu

30 Kč
Nejkrásnější sen
Byl nádherný květnový den, na nebi ani mráčku. Ptáci zpívali a jarní květiny se předháněly, která bude vonět víc. Když Silvina postřehla, že na lavičce sedí princ Frederik, zrychlila krok.
romantika
Ukázky

Nejkrásnější sen

30 Kč
Poslední tango s Carmen
Do života Carmen Berkové, úspěšné zubní lékařky, zasáhne osud v podobě sympatického muže, s nímž protančí noc v cizím městě. Když se ráno Carmen probudí v cizí posteli...
romantika
Ukázky

Poslední tango s Carmen

169 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 263 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 27 > >>