Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2021

Smršť
(8x)
Když kraji vládne démon větru…
Ukázky

Smršť

241 Kč
Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo
(4x)
Žijeme v neklidné době, která od politiků žádá neustálou improvizaci. Problémy, se kterými se společnost v dalších letech utká, budou složité a nové. Jednu krizi vystřídá jiná.

Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo

269 Kč
Checkpoint Charlie
(5x)
Nový strhující pohled na dějiny berlínské zdi, především slavného hraničního přechodu Charlie, jenž se stal symbolem studené války, střetu o moc mezi Západem a Východem.
Ukázky

Checkpoint Charlie

403 Kč
Tyhle fragmenty
(3x)
Roční období se střídají a životy běží. Povídková sbírka Biancy Bellové zachycuje fragmenty lidských osudů, jsou to výseky jednotlivých životních příběhů, v nichž jsou často ony osudy obsaženy vlastně kompletně.
Ukázky

Tyhle fragmenty

269 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(19x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

358 Kč
Mazej ven!
Moderní verze zálesácké příručky do města i na venkov napsaná na míru dětem 21. století. Dost bylo sezení doma, venku je toho tolik k objevování! Ať už se jedná o zahradu, park nebo blízký les – stačí nebýt líný a poslechnout svou zvědavost.
Ukázky

Mazej ven!

266 Kč
Chrám divů
New York, LP 1895. Chrám divů je název cirkusu nebo možná spíš freak show vedené ráznou Friendship Churchovou. Příběh, vyprávěný z několika perspektiv, je neuvěřitelnou exkurzí do života prapodivných existencí.

Chrám divů

314 Kč
Něfo
(1x)

Další k popukání zábavný, poněkud tajuplný příběh o neuvěřitelně laskavých rodičích a jejich děsivě příšerné dceři napsal fenomenální David Walliams a ilustracemi opatřil báječný Tony Ross.

Něfo

268 Kč
1984 - Grafický román
(1x)
Jedno z nejznámějších děl světové literatury v sobě pojí prvky společensko-politického a vědecko-fantastického románu. Je obžalobou diktatury ve všech jejích podobách.

1984 - Grafický román

539 Kč
Světy J. R. R. Tolkiena
(1x)

kniha znalce Tolkienova díla Johna Gartha zkoumá místa, která inspirovala autora Pána prstenů k vytvoření smyšlených končin a dalších motivů jeho Středozemě. Garthův výklad doprovází více než sto ilustrací.

Ukázky

Světy J. R. R. Tolkiena

529 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>