Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
cestování

Jací jsou? - Španělé - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Španělé

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Švýcaři - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje povahu a životní styl Švýcarů. Dočtete se detaily z jejich každodenního života, jak pracují, čemu věří a jak se baví.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Švýcaři

119 Kč
95 Kč
Koruna Evropy - 20%
(1x)
Jarda Zaoral podnikl unikátní expedici Koruna Evropy, při které zdolal nejvyšší hory každého státu Evropy. Celý projekt dokázal uskutečnit za 361 dní a vytvořil tím světový rekord v nejrychlejším výstupu.
cestování
Ukázky

Koruna Evropy

399 Kč
319 Kč
Z Etiopie a odjinud - 20%

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu. Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestování
Ukázky

Z Etiopie a odjinud

245 Kč
196 Kč
Balkán, bejby! - 20%
(1x)
Čerství rodiče vyrazí s miminkem na tříměsíční putování Balkánem. Kromě nejdelších prázdnin v životě je čeká řada výzev. Tím spíš poté, co se k nim přidá zdánlivě neodolatelné šťěňátko.
cestování
Ukázky

Balkán, bejby!

299 Kč
239 Kč
Hravý průvodce Prahou - 20%
Dostat děti ven dá někdy pěknou práci. Když ale máte chytrého pomocníka, který běžnou procházku promění v objevitelskou výpravu, máte vyhráno!
cestování
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

249 Kč
199 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

cestování
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Vive la France! - 20%

Originální průvodce francouzskou kulturou Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Ten svým nezaměnitelným způsobem vypráví o lidech, místech i literárních dílech, která jsou spjata se zemí galského kohouta.

cestování
Ukázky

Vive la France!

279 Kč
223 Kč
Po prašných cestách Ugandy - 20%
Uganda. Země banánů, mozaikových polí a usměvavých lidí. Země plná tajemství, nádherných scenérií a divokých zvířat. Místo, kde platí jiné zákony, kde čas plyne pomaleji a život je tvrdý a pomíjivý.
cestování
Ukázky

Po prašných cestách Ugandy

99 Kč
79 Kč
Praha neznámá II - 20%
(1x)
V druhém díle Prahy neznámé nás autor zavede do dalších méně známých pražských čtvrtí.
cestování
Ukázky

Praha neznámá II

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>