Nejprodávanější e-knihy - březen 2021
svět

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - 20%
(1x)
Po dvojici bestsellerů přichází Ladislav Zibura s novým dobrodružstvím – tentokrát se vydává do Arménie, Gruzie a Náhorního Karabachu. Princ Ládík putuje po těch nejzapadlejších vesnicích, aby mohl naslouchat příběhům místních a načerpat něco z jejich moudrosti.
svět
Ukázky

Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii

279 Kč
223 Kč
Koruna Evropy - 20%
(1x)
Jarda Zaoral podnikl unikátní expedici Koruna Evropy, při které zdolal nejvyšší hory každého státu Evropy. Celý projekt dokázal uskutečnit za 361 dní a vytvořil tím světový rekord v nejrychlejším výstupu.
svět
Ukázky

Koruna Evropy

399 Kč
319 Kč
Vive la France! - 20%

Originální průvodce francouzskou kulturou Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Ten svým nezaměnitelným způsobem vypráví o lidech, místech i literárních dílech, která jsou spjata se zemí galského kohouta.

svět
Ukázky

Vive la France!

279 Kč
223 Kč
Praha neznámá II - 20%
(1x)
V druhém díle Prahy neznámé nás autor zavede do dalších méně známých pražských čtvrtí.
svět
Ukázky

Praha neznámá II

339 Kč
271 Kč
Touha po absolutnu. Svatí muži Indie - 20%
Kniha je určena nejen zájemcům o Indii a východní kultury, ale i těm, kdo hledají duchovní poznání a smysl bytí i veškerého stvoření.
svět
Ukázky

Touha po absolutnu. Svatí muži Indie

198 Kč
158 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
svět
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč