Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2021
horory

Děsivé historky 2
Co kdybys měl jen sto slov na to, abys varoval lidstvo před smrtelným nebezpečím?
horory

Děsivé historky 2

233 Kč
Duch domu Ashburnů
(4x)
O tomto domě se šířily podivné zvěsti bezmála sto let. Jeho majitelka, Edith, odmítala nechat kohokoli vstoupit dovnitř a nedaleké městečko navštěvovala jen málokdy. Po její smrti zdědila dům její jediná příbuzná, Adrienne.
horory

Duch domu Ashburnů

314 Kč
Puls
(1x)
Civilizace sklouzla po krvavé stopě do dalšího období temna, což možná někoho nepřekvapí, ale stalo se to takovou rychlostí, jakou nepředvídali ani největší škarohlídi mezi futurology.
horory

Puls

288 Kč
12 nesmrtelných
Víte, čím se živí bratislavské bludičky, jak se seznámili rodiče Lucase Hildebrandta nebo proč je dobré být mrtvý? To vše a mnohé další se dovíte v antologii sestavené z povídek a novel vybraných Akademií SFFH.
horory
Ukázky

12 nesmrtelných

338 Kč
Cizinci
Mort Castle, veterán americké hororové školy, se českému čtenáři představuje románem Cizinci. Máte rádi svého souseda? Možná má rád i on vás. Anebo si představuje, jak vám drtí lebku kamenem. A pak jsou tu Cizinci...
horory

Cizinci

269 Kč
Hellboy - Vstříc mrtvým vodám
Hellboy padne do rukou námořního kapitána, jenž má v úmyslu prodat ho do cirkusu. Na palubě však cestuje také tajuplná žena s úmyslem vypátrat pradávného plaza, který již od počátku věků brázdí hlubiny oceánu.
horory

Hellboy - Vstříc mrtvým vodám

359 Kč
Šest
Šest přátel vyrazí na hudební festival, aby zavzpomínali na školní léta.
horory

Šest

359 Kč
Barva z kosmu
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory

Barva z kosmu

269 Kč
Bestie
(2x)
Bestie je příběh volně inspirovaný skutečným vrahem z období socialistického Československa. Za své děsivé činy byl Štefan Svitek odsouzen k trestu smrti a nakonec byl i popraven.
horory

Bestie

251 Kč
Conan 6: Nergalova paže
V další sbírce povídek komiksových adaptací o Conanovi z dílny nakladatelství Dark Horse dopadá na mladého Cimeřana tíha jisté nedokončené záležitosti z minulosti a zároveň je mu prostřednictvím záhadného tuláka předána temná výstraha.
horory

Conan 6: Nergalova paže

629 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>